Dierproefvrij & Vegan
Goede prijs-kwaliteit
Snelle levering

Wenkbrauw Henna

Wenkbrauw Henna

 

Verven op natuurlijke wijze

Henna brows zijn helemaal hot! Wij konden dan ook niet achterblijven om aan het assortiment van Marie-José & Co een 'echte' Henna wenkbrauwverf toe te voegen. Deze verf op natuurlijke basis is verkijgbaar in 5 populaire kleuren en zit in handige zakjes. Per verpakking zitten er 3 zakjes in voor hetzelfde aantal verfbeurten (en tot wel 6 verfbeurten als je zuinig werkt). Ieder zakje bevat een zakje met Hennaverf, een klein penseeltje voor het aanbrengen van de verf en een paar handschoenen om ervoor te zorgen dat je handen schoon blijven. Het enige dat je nog nodig hebt, is een klein plastic of glazen schaaltje om de verf te mengen met water.

Wekenlang perfect geverfde wenkbrauwen

De verf blijft tot 2 weken op de huid en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes zitten! Resultaat: perfecte volle wenkbrauwen.

Weet jij niet welke kleur het beste bij jou past? We hebben een KLEURENKAART gemaakt met tips voor het kiezen van de juiste kleur! En met het STAPPENPLAN voor het verven met Henna wenkbrauwverf zijn je wenkies straks wekenlang 'on fleek!'

Gunstig geprijsd

De professionele Henna wenkbrauwverf van Marie-José & Co is dierproefvrij, vegan en heeft een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Professioneel wenkbrauwpoeder

De wenkbrauwpoeders van Marie-José & Co zijn favoriet bij visagisten en make-up artists. Verkrijgbaar in 6 populaire kleuren, dus er zit altijd wel een geschikte kleur voor je bij! Het goed gepigmenteerde poeder laat zich makkelijk aanbrengen en zit in een compact doosje met klein borsteltje. Hierdoor neemt het niet veel plaats in je make-up tasje in! Het wenkbrauwpoeder is waterresistant. Voor het waterproof maken kun je vooraf de White Stick gebruiken.

Wenkbrauwsjablonen

Met de Marie-José Wenkbrauwsjablonen is het een fluitje van een cent om twee identieke wenkbrauwen te vormen. De sjablonen worden geleverd met drie verschillende vormpjes in een pakje.
  

White Stick

Deze superhandige potlood kun je gebruiken vóór het aanbrengen van wenkbrauwpoeder. De White Stick is een beetje kleverig en zorgt ervoor dat de wenkbrauwpoeder beter hecht en daardoor langer blijft zitten. Een kleine moeite met een groots resultaat!

 

Wenkbrauwgel

Wenkbrauwen fixeer je perfect met Marie-José Wenkbrauwgel, zodat ze de hele dag en avond blijven zoals jij ze had bedoeld.
  

Dual Brow Pencil (highlighter & concealer)

Perfectioneer je wenkbrauwen met de Dual Brow Pencil (dubbelzijdige potlood). Aan één kant highlighter en aan de andere kant concealer.