Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

GodefroyWenkbrauwen verven met Godefroy Wenkbrauwverf

Godefroy is een Amerikaans cosmeticamerk dat gespecialiseerd is in wenkbrauwverf. In Amerika is de Godefroy wenkbrauwverf zeer populair bij de klassieke schoonheidssalons, kappers en bij de vele gepecialiseerde Eyebrow Bars. Godefroy wenkbrauwverf wordt altijd als een complete set geleverd. Met 1 doosje wenkbrauwverf heb je als professional daarom altijd alles wat je nodig hebt voor het veilig verven van wenkbrauwen. Super makkelijk! Deze topkwaliteit wenkbrauwverf zorgt voor perfect gekleurde wenkbrauwen, tot 6 weken lang.

Lees ons BLOG voor Tips & Tricks voor het verven met Godefroy wenkbrauwverf!

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Voordelen Godefroy capsule systeem voor wenkbrauw verven

Geen opgedroogde verftubes meer

De Godefroy wenkbrauwverf is verpakt in individuele capsules. Voor elke behandeling gebruik je een nieuwe capsule. Zeer gemakkelijk!

Geen verlies van kleurpigmenten dus constante kwaliteit

Wanneer je een tube klassieke wenkbrauwverf eenmaal geopend hebt, begint er onvermijdelijk een oxidatieproces. Hierbij verliezen de kleurpigmenten in de verf langzaam hun kracht. Omdat de Godefroy wenkbrauwverf verpakt is in individuele capsules, is de intensiteit van de wenkbrauwverf kleur altijd maximaal. Voordelig!

Altijd een perfect resultaat, bij elke behandeling

De inhoud van een capsule Godefroy wenkbrauwverf is altijd hetzelfde. Op deze manier bereik je altijd een perfect resultaat. Overigens is het ook zeer gemakkelijk om verschillende kleuren wenkbrauwverf met elkaar te mengen. Gegarandeerd tevreden klanten!