Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

De beste wimperserums

Review van Leco van Zadelhoff over wimperserums bij RTL Boulevard

Rev
 

Hoe werken Wimpergroeimiddelen?

Er zijn 3 soorten wimperserums:

 
1

Wimperserums met prostaglandines

De hype van Wimperserums  is begonnen rond 2008 met de lancering van Latisse. De fabrikant van Latisse (Allergan) merkte tijdens de ontwikkeling van een medicijn tegen staar dat de werkzame stof bimatoprost (een prostaglandine) wimpers langer, donkerder en voller maakte.

In de producten Beautylash Eyelash Growth Booster en Aphro Celina Eyelash Serum wordt met veel succes de werkzame stof Isopropyl Cloprostenate gebruikt. Klinische studies hebben bewezen dat deze stof de haarwortels van wimpers (her)activeert en de groeifase van de wimpers verlengt

2

Wimperserums met peptides

De fabrikanten van deze produkten maken gebruik van zogenaamde peptides in hun receptuur. Klanten van deze producten geven in hun product-reviews aan dat hun wimpers er iets langer, mooier en gezonder uitzien. Er zijn echter geen klinische studies beschikbaar waarin wordt bewezen dat peptides wimpers verlengen. Wij beschouwen producten die peptides bevatten, zoals Revitalash, LiLash en RapidLash daarom eerder als een tussenvorm van wimperconditioners en wimpergroeiserums.

3

Wimperserums met oliën 

Een groot aantal wimperserums maakt geen gebruik van prostaglandines of peptides. Deze wimperconditioners bevatten verschillende oliën en andere verzorgende bestanddelen en kunnen de wimpers er mooier en glanzender uit laten zien, maar ze verlengen de wimpers niet. Daarmee zijn deze conditioners overigens vaak een goed alternatief voor de duurdere wimperserums met peptides. Een voorbeeld hiervan is Marie-José & Co Lash & Brow Rejuvenator.
 

 

 

 Cruelty free en vegan


Onze keuze van de beste serums

Dit zijn de 3 wimperserums die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Deze hebben de beste prijs-kwaliteit-verhouding:

 
1

Aphro Celina Eyelash

Aphro Celina Eyelash zorgt op natuurlijke wijze voor langere wimpers in slechts 6 weken! Het wimperserum maakt je wimpers écht langer, voller én dikker. Door het gebruik van Aphro Celina Eyelash worden de haarfollikels van de wimpers gestimuleerd. De wimpers krijgen hierdoor een langere groeifase en levensduur. Het serum is dermatologisch getest, dierproefvrij en vegan.
Aphro Celina Eyebrow Serum, ons wenkbrauwserum, en Aphro Celina Hair Serum, ons haargroeiserum, hebben dezelfde werkzame stof Isopropyl Cloprostenate.

Zie ook de voor-en-na-testimonials.

Aphro Celina *Eyelash Serum*

Aphro Celina *Eyelash Serum*

Excl. BTW: € 41,24 Incl. BTW: € 49,90

2

Beautylash Eyelash Growth Booster

BeautyLash Eyelash Growth Booster stimuleert op natuurlijke wijze de groei van wimpers. De werking van het product werd door klinische studies bevestigd; tot 3mm langere wimpers bij 95% van de gebruikers na 6 weken. De werkstof die van nature voorkomt in het koraal Plexaura Homomalla stimuleert de wimperwortels intensief en activeert de wimpergroei. De verdraagzaamheid door de ogen is klinisch getest. Bevat geen prostamiden, parabenen en parfum. Het serum is dierproefvrij en vegan.

 

3

Marie-José Brow & Lash Rejuvenator 

Deze biologische conditioner geeft je wimpers en wenkbrauwen een boost! De verzorgende bestanddelen zijn rijk aan voedingstoffen en verbeteren de gezondheid van je wimpers en wenkbrauwen. Daarmee geven ze jouw oogopslag een flinke oppepper. Marie-José & Co Brow & Lash Rejuvenator is samengesteld uit 100% natuurlijke oliën & kruiden. Het bevat hyemale (horsetail) extract, een bekende haargroei stimulator. Tevens is het serum ontstekingsremmend, rijk aan vitamine E en anti-oxidanten. Bovendien is het serum dierproefvrij en vegan.