Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

Wimperlijm

Wimperlijm

Professionele wimperlijm voor nepwimpers en wimperextensions

Een goede wimperlijm is net zo belangrijk als de keuze van de juiste kunstwimpers, omdat de wimperlijm de wimpers op hun plaats houdt! Bij Wimperwensen vind je het breedste aanbod van wimperlijm in de Benelux, van wimperlijm  voor wimperstrips & individulele wimpers tot wimperlijm voor mensen met latexallergie.

Klik op onderstaande categorieen voor de juiste wimperlijm:

 

Categorie

 


 

 

Welke lijm gebruik ik voor wimperstrips?

Voor nepwimpers gebruik je wimperlijm die in water oplosbaar is, en dus met gewone make-up reiniger te verwijderen is. Er bestaan verschillende sterktes. Zo is de bij de Baci nepwimpers geleverde lijm minder sterk dan die van Mario Guissani, onze krachtigste lijm. Nepwimperlijm is verkrijgbaar in transparant (clear) en donker (dark). De doorzichtig opdrogende wimperlijm heeft als voordeel dat hij wit is als je hem aanbrengt zodat je snel kunt zien hoeveel en waar de lijm zich op de wimper bevindt. De donkere lijmsoort verdicht de wimpers optisch en onderstreept de wimperrand, geeft het effect van een eyeliner. De donkere lijm is daarom favoriet bij onze klanten.

 

Welke lijm gebruik ik voor wimperextensions?

In tegenstelling tot wimperlijm voor wimperstrips is de lijm voor wimperextensions niet oplosbaar in water en kan daarom tot zes weken de wimperextensions op hun plaats houden. Indien je make-up gebruikt in combinatie met wimperextensions let dan op dat je geen oliehoudende make-up remover gebruikt. Alle varianten wimperlijm zijn te krijgen in transparant (clear) en donker (dark). De donkere lijmsoort verdicht de wimpers optisch en onderstreept de wimperrand, geeft het effect van een eyeliner. De donkere lijm is daarom favoriet bij onze klanten.