Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Wimperlijm

Wimperlijm

Professionele wimperlijm voor nepwimpers en wimperextensions

Een goede wimperlijm is net zo belangrijk als de keuze van de juiste kunstwimpers, omdat de wimperlijm de wimpers op hun plaats houdt! Bij ons vind je het breedste aanbod van wimperlijm in de Benelux.


Welke Wimperlijm gebruiken?

Wij bieden 2 soorten wimperlijm aan: 

wimperlijm voor nepwimpers (wimperstrips)

lijm voor wimperextensions (one-by-one individuele wimpers en wimperplukjes).

Welke lijm gebruik ik voor nepwimpers?

(wimperstrips)

Voor nepwimpers gebruik je wimperlijm die in water oplosbaar is, en dus met gewone make-up reiniger te verwijderen is. Er bestaan verschillende sterktes. Onze krachtigste lijm is van Mario Giussani. Daarnaast hebben we de volgende merken: ArdellEylure en DUO. Nepwimperlijm is verkrijgbaar in transparant (clear) en donker (dark). De doorzichtig opdrogende wimperlijm heeft als voordeel dat hij wit is als je hem aanbrengt zodat je snel kunt zien hoeveel en waar de lijm zich op de wimper bevindt. De donkere lijmsoort verdicht de wimpers optisch en onderstreept de wimperrand, geeft het effect van een eyeliner. De donkere lijm is daarom favoriet bij onze klanten.

Wimperlijm voor kunstwimpers wordt in de regel in een tube of flesje met een borsteltje verkocht. Breng vervolgens de wimperlijm aan op de nepwimpers. "Dip” voorzichtig de wimperrand in de lijm. Tip: laat de lijm zo’n twintig seconden drogen voor je de wimper opplakt. 

Klik hier voor onze tutorial 'Nepwimpers zelf plakken, zo doe je dat!'

LET OP: wimperlijm voor wimperextensions is niet geschikt voor nepwimpers (wimperstrips)!

Welke lijm gebruik ik voor wimperextensions?

(one-by-one individuele wimpers en wimperplukjes)

In tegenstelling tot wimperlijm voor nepwimpers is de lijm voor wimperextensions niet oplosbaar in water en kan daarom tot zes weken de wimperextensions op hun plaats houden. Indien je make-up gebruikt in combinatie met wimperextensions let dan op dat je geen oliehoudende make-up remover gebruikt. Wij bieden de volgende topmerken aan: ArdellDUOEverlash en Blink. Alle varianten wimperlijm zijn te krijgen in transparant (clear) en donker (dark). De donkere lijmsoort verdicht de wimpers optisch en onderstreept de wimperrand, geeft het effect van een eyeliner. De donkere lijm is daarom favoriet bij onze klanten.

Wimperlijm voor individuele wimpers wordt  in een tube of flesje met applicatorstaafje verkocht. Hiermee kun je de wimperlijm rechtstreeks op de wimperstukjes aanbrengen. Maar veel van onze klanten kiezen ervoor om een paar druppels op een stukje aluminiumfolie  of een klein schaaltje of op een speciaal daarvoor ontwikkelde steen te doen zodat je de wimperstukjes daarin kunt dopen. Het voordeel van de Jade of Kristallen steen van Blink is dat de lijm minder snel uitdroogt Laat de lijm 10 seconden drogen voordat je deze aanbrengt.

LET OP: wimperlijm voor nepwimpers (wimperstrips) is niet geschikt voor wimperextensions! Als je deze lijm gebruikt ben je de wimperextensions de volgende dag al kwijt...


 

Categorie