Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Wimper Tools

Wimper Tools

Als officieel distributeur van Refectocil & Godefroy hebben wij alle kleuren wenkbrauw- en wimperverf en accessoires in huis om succesvol wimpers te verven.

 

Categorie

 


 

 

Refectocil: negen prachtige kleuren wimper- en wenkbrauwverf plus alles om de verf goed aan te brengen

Bij Wimperwensen vindt je alles wat je nodig hebt om je wimpers en/of wenkbrauwen te verven.

Om te beginnen de RefectoCil Make-up remover om je wimpers en wenkbrauwen goed schoon en vetvrij te maken voor je gaat verven. Met een beetje RefectoCil afdekcrème plak je Refectocil wimperblaadjes onder je ogen om de huid te beschermen. Maar als je allergisch bent voor de crème kun je de herbruikbare RefectoCil siliconen pads gebruiken.

We hebben altijd de juiste kleur voor jou want RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf is er in negen prachtige kleuren.

De wenkbrauw- en wimperverf meng je met een paar druppels oxydant (ontwikkelaar). RefectoCil oxydant is verkrijgbaar in zowel vloeibare als crème vorm. Het mengen van de verf en de oxidant doe je makkelijk in het RefectoCil verfmengschaaltje met het speciaal daarvoor ontwikkelde verfmengstaafje. Mocht er onverhoopt toch wat verf op de huid zijn gekomen kun je dit verwijderen met RefectoCil tint remover.

Refectocil Wimper Permanent

RefectoCil wimperpermanent met collageen zorgt voor een prachtige krul in de wimpers, voedt de wimperharen en laat de ogen groter en expressiever lijken, tot wel 6 weken lang. Aanbrengen is eenvoudig, veilig en duurt ongeveer 45 minuten. Dankzij de 4 verschillende maten rollers geef je je klant de wimperkrul die bij haar past, onafhankelijk van de lengte of de krul van haar eigen wimpers. Het aanbieden van RefectoCil Eyelash Perm in je salon zal je zeker tevreden en enthousiaste klanten opleveren. Een set eyelash perm bevat alle benodigdheden voor 54 behandelingen en is compleet met een instructiefilm op DVD.