Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Wimpers en Wenkbrauwen verven


Stappenplan 

LET OP
✓ Dit is een algemeen stappenplan. Lees voor gebruik van de verf altijd eerst goed de gebruiksaanwijzing!
✓ Wij adviseren om wimpers door een professional te laten verven.

1

Maak je wimpers of wenkbrauwen schoon

Reinig je wimpers en wenkbrauwen grondig met een oogmake-up remover zonder olie. Zelfs als je geen make-up op hebt is het nodig om je wimpers en wenkbrauwen te ontvetten. Als ze helemaal schoon zijn maak je ze met een watje goed droog.

 

2

Bescherm je huid

Doe een beetje afdekcrème op (de ruwe kant van) een wimperblaadje en “plak” dit onder het oog om verkleuring van de huid tegen te gaan. Let op! Zorg dat de crème niet op je wimperhaartjes komt want dan “pakt” de verf niet meer.

RefectoCil *Afdekcrème / Skin Protection Cream and Eye Mask*

RefectoCil *Afdekcrème / Skin Protection Cream and Eye Mask*

Excl. BTW: € 6,12 Incl. BTW: € 7,40
RefectoCil *Wimperblaadjes*

RefectoCil *Wimperblaadjes*

Excl. BTW: € 2,98 Incl. BTW: € 3,60

Als je allergisch bent voor de crème kun je kiezen voor de siliconen pads. Die blijven zonder crème goed zitten en zijn ook nog eens herbruikbaar.

 

3

Meng de verf

Lees hiervoor goed de gebruiksaanwijzing!

 

4

Breng de verf aan

Breng nu de verf op de wimpers aan. Het is belangrijk dat je je ogen goed dicht houdt tijdens het verven. Als je ook je wenkbrauwen wilt verven herhaal dan stap 3 en breng de verf op de wenkbrauwen aan. Veeg met een wattenstaafje de overtollige verf die buiten je wenkbrauw terecht is gekomen weg. Richtlijnen voor de inwerktijd zijn per merk verschillend. Over het algemeen geldt: hoe langer de inwerktijd, hoe donkerder het resultaat.

 

5

Verf verwijderen

Veeg met een schoon en droog watje de verf van je wimpers en wenkbrauwen. Daarna nog een keertje met een vochtig watje. Mocht er onverhoopt toch wat verf op de huid zijn gekomen, dan kun je dit verwijderen met tintremover. De kleur blijft tot zes weken mooi!

RefectoCil *Tint Remover 150 ml*

RefectoCil *Tint Remover 150 ml*

Excl. BTW: € 7,98 Incl. BTW: € 9,65

Welke wenkbrauwverf kiezen?

Wij bieden verschillende merken wenkbrauwverf aan. Hieronder een overzicht daarvan.

Marie-José & Co Eyebrow Henna

Henna brows zijn helemaal hot! Wij konden dan ook niet achterblijven om aan het assortiment van Marie-José & Co een echte Henna wenkbrauwverf toe te voegen. Deze verf op natuurlijke basis is verkrijgbaar in 5 populaire kleuren en zit in handige zakjes. Per verpakking zitten er 3 zakjes in voor hetzelfde aantal verfbeurten. Een ideaal kwaliteitsproduct voor consumenten en professionals.

Godefroy Instant Eyebrow Tint

De Godefroy Instant Eyebrow Tint is in 5 kleuren leverbaar en wordt geleverd in een totaalpakket voor 4 behandelingen. De hoeveelheden zijn al voor je afgemeten. Superhandig en een ideaal product voor beginners en gevorderden.

Godefroy Tint Kit

De Godefroy Tint Kit is hetzelfde product als Instant Eyebrow Tint, maar geschikt voor 20 behandelingen. Een ideaal product voor professionals. Het grote voordeel van dit product is dat de capsules de exacte hoeveelheid verf voor één verfbeurt bevatten. Nooit meer uitgedroogde verftubes dus.

RefectoCil Classic (ook geschikt voor wimpers)

Het meest verkochte merk wenkbrauwverf, dat in principe gemaakt is voor professionals. Deze verf is ook geschikt voor het verven van wimpers en is in maar liefst 8 kleuren leverbaar. Bij RefectoCil moet je zelf alles mengen en dit vergt dus wel enige ervaring en daardoor is dit product niet aan te raden voor beginners. RefectoCil heeft tevens een zeer uitgebreid assortiment accessoires voor het verven van wenkbrauwen en wimpers.

RefectoCil Sensitive (ook geschikt voor wimpers)

RefectoCil Sensitive is verkrijgbaar in 4 kleuren. Eerst wordt de verf uit de tube aangebracht en daarover komt de developer gel. Snel en makkelijk systeem dat uitermate geschikt is voor mensen met een gevoelige huid en/of ogen! RefectoCil Sensitive is ook geschikt voor het verven van wimpers.