Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Welke Wimperlijm gebruiken?Wij bieden 2 soorten wimperlijm aan: 

1Wimperlijm voor Nepwimpers 
(wimperstrips)

Voor nepwimpers gebruik je wimperlijm die in water oplosbaar is, en dus met gewone make-up reiniger te verwijderen is. Er bestaan verschillende sterktes. Onze krachtigste lijm is van Mario Giussani. Daarnaast hebben we de volgende merken: Ardell, Eylure en DUO. Nepwimperlijm is verkrijgbaar in transparant (clear) en donker (dark). De doorzichtig opdrogende wimperlijm heeft als voordeel dat hij wit is als je hem aanbrengt zodat je snel kunt zien hoeveel en waar de lijm zich op de wimper bevindt. De donkere lijmsoort verdicht de wimpers optisch en onderstreept de wimperrand, geeft het effect van een eyeliner. De donkere lijm is daarom favoriet bij onze klanten.

LET OP: wimperlijm voor wimperextensions is niet geschikt voor nepwimpers (wimperstrips)!

TUTORIAL 'Nepwimpers zelf plakken, zo doe je dat!'

Hieronder het complete assortiment wimperlijm voor nepwimpers

Mario Giussani

Ardell

Eylure

Eylure Lashfix Wimperlijm *Transparant* 8,5 ml

Eylure Lashfix Wimperlijm *Transparant* 8,5 ml

Normaal: € 4,95

Special Price Excl. BTW: € 2,44 Incl. BTW: € 2,95

DUO

 

2Lijm voor Wimperextensions 
(one-by-one individuele wimpers en wimperplukjes)
.

In tegenstelling tot wimperlijm voor nepwimpers is de lijm voor wimperextensions niet oplosbaar in water en kan daarom tot zes weken de wimperextensions op hun plaats houden. Indien je make-up gebruikt in combinatie met wimperextensions let dan op dat je geen oliehoudende make-up remover gebruikt. Wij bieden de volgende topmerken aan: Ardell, DUO, Everlash en Blink. Alle varianten wimperlijm zijn te krijgen in transparant (clear) en donker (dark). De donkere lijmsoort verdicht de wimpers optisch en onderstreept de wimperrand, geeft het effect van een eyeliner. De donkere lijm is daarom favoriet bij onze klanten.

LET OP: wimperlijm voor nepwimpers (wimperstrips) is niet geschikt voor wimperextensions!

Ardell

LET OP: onderstaande lijmen zijn NIET ALLEMAAL geschikt voor one-by-one!

DUO

LET OP: deze lijmen zijn NIET geschikt voor one-by-one!

Everlash

Blink (alleen voor professionele klanten)

Gebruik een Jade of kristallen steen
Wimperlijm voor individuele wimpers wordt  in een tube of flesje met applicatorstaafje verkocht. Hiermee kun je de wimperlijm rechtstreeks op de wimperstukjes aanbrengen. Maar veel van onze klanten kiezen ervoor om een paar druppels op een stukje aluminiumfolie, op een klein schaaltje of op een speciaal daarvoor ontwikkelde steen te doen, zodat je de wimperstukjes daarin kunt dopen. Het voordeel van de Jade of Kristallen steen van Blink is dat de lijm minder snel uitdroogt.