Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

Wimperverlenging met Wimperextensions

Wimperextensions geven ogen een echte filmsterren look, zonder dat mascara nodig is. Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions één voor één aan op en tussen de natuurlijke wimpers aangebracht. Wimper extensions zijn permanent gekruld, waterbestendig, gemakkelijk aan te brengen en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers, maximaal 6 weken. Aangezien elk mens van nature regelmatig een aantal wimpers verliest, moeten er na een week of drie een aantal wimperextensions worden bijgeplaatst.


Soorten Wimperextensions: Regular, Flare en One-by-One:


Individuele (Regular) wimperextensions

Deze individuele wimperextensions geven een prachtig subtiel resultaat en zijn zeer geschikt om wimpers te verdichten. Een Regular extension bevat drie haartjes per bundeltje, en ziet er uit als één dikke wimper. 


Wimperplukjes (Spread / Flare wimperextensions)

Dit type wimperextensions wordt het meest verkocht omdat deze snel aan te brengen zijn (zo'n 30 minuten), lang blijven zitten en er gewoon prachtig uitzien!

Deze wimperextensions bestaan uit 5-6 fijne haartjes welke als plukjes samengevoegd zijn. Bij Everlash wordt dit type wimperextensions 'Spread' genoemd en bij Ardell en Bransus heten deze 'Flare'. Ardell biedt de Flares aan in twee varianten: de Duralash Flare hebben een knoopje  voor een expressieve look en de Duralash Naturals Flare wimpers hebben dit niet (knot-free) voor een meer natuurlijke uitstraling. De Ardell Medium (10mm) wimperextensions zijn het populairst bij onze klanten. De meest verkochte spread/flare wimperextensions zijn zwart, maar ze zijn ook verkrijgbaar in bruin. Everlash heeft zelfs spread wimperextensions in blauw en groen.


Losse (One-by-One) wimperextensions

De One-by-One losse wimperhaartjes geven absoluut het mooiste resultaat van alle wimperextensions. In een potje One by One zitten 1000 (Everlash) synthetische wimperhaartjes. De Blink wimperextensions zitten netjes gerangschikt met twaalf strips in een doosje. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van 6 t/m 15 mm. De wimperextensions van Blink zijn daarnaast ook nog verkrijgbaar in verschillende diktes en verschillende krullen. Op de rainbowlashes van Blink na zijn alle one-by-one wimperextensions zwart. Het aanbrengen van dit type wimperextensions duurt al gauw een uur of langer (afhankelijk van de handigheid en ervaring van degene die de extensions zet). 

Waar kan wimperextensions kopen tegen groothandelsprijzen?

Wimperextensions zijn traditioneel bij veel nagel- en kappergroothandels te  koop. De grootste aanbieder van wimperextensions in de Benelux is Wimperwensen.com. Omdat ons moederbedrijf  in heel Europa actief is kunnen wij tegen de beste voorwaarden leveren.

 

FAQ: Wimperextensions


Q: Kan ik wimperextensions dragen in de sauna zonder dat ze loslaten?

A: Als je wimperextensions draagt kun je gewoon douchen, sporten, zwemmen en naar de sauna, zolang je maar heel voorzichtig bent bij het afdrogen.


Q: Kan ik wimperextensions zelf/bij mezelf zetten?

A: Dat is moeilijk te zeggen. Wij raden aan een workshop te volgen alvorens te beginnen. Maar er bestaan natuurlijk ook natuurtalenten die met de instructievideos van Ardell of Everlash zichzelf de kunst van het plakken bijbrengen. Als je eerst een keer wil proberen hebben zowel Ardell als Everlash speciale starterkits waar alles in zit wat je nodig hebt.


Q: Kan ik mascara gebruiken als ik wimperextensions heb? 

 A: Ja dat kan, maar Wimperwensen adviseert dit niet omdat de extensions al extra volume/lengte en kleur aan je wimpers geven. Wil je toch mascara gebruiken dan moet je heel voorzichtig zijn met het verwijderen ervan anders loop je de kans dat de wimperextensions losraken. Gebruik in ieder geval een mascara en remover die geen olie bevatten.


Q: Hebben jullie ook wimpers van vossehaartjes (Mink wimpers)?

A: Nee, Wimperwensen verkoopt geen mink wimpers aangezien deze niet diervriendelijk geproduceerd worden, wij vinden dit niet verantwoord.