Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

Wenkbrauwen verven

Zelf wenkbrauwen verven is niet moeilijk als je een paar gouden regels in acht neemt.

1

Verwijder make-up en reinig de huid rond de ogen grondig met een olievrij product (bijvoorbeeld de Eye make-up remover van RefectoCil). Zelfs als je geen make-up op hebt is het nodig om je wimpers en wenkbrauwen te ontvetten.

 

refectocil

2

Lees de gebruiksaanwijzing van het product dat je gaat gebruiken om je wenkbrauwen te verven. Altijd eerst verven daarna pas epileren.

3

Heb je nog nooit eerder wenkbrauwen geverfd? Kies dan voor een eenvoudige manier van verven zoals bijvoorbeeld de Godefroy Instant Eyebrow Tint. In deze verpakking zit alles in afgemeten hoeveelheden voor 4 verfbehandelingen. Super simpel!

 

godefroy instant

4

Gebruik een speciaal daarvoor bedoelde crème (zoals de afdekcrème van RefectoCil) om de huid rondom het te verven gebied in te smeren. Dit voorkomt dat de huid ook meegeverfd wordt.

 

refectocil afdekcreme

5

Geen paniek als er toch wat verf op je huid terecht komt. RefectoCil heeft daarvoor een ideaal product, namelijk de Tint Remover. Tip: Je kunt dit product ook gebruiken om verf die tijdens het verven van je haren op je huid terecht is gekomen te verwijderen!

 

refectocil tintremover

6

Zijn je wenkbrauwen geverfd en geëpileerd en wil je daarvan lang plezier hebben? Dan is het gebruik van een verzorgend product (zoals de Long Lash Gel van RefectoCil of de Godefroy Double Lash & Brow) een echte must!

 

refectocil longlash

refectocil longlashKleur Wenkbrauw- en Wimperverf kiezen


Bij het kiezen van de juiste kleur wenkbrauw- en/of wimperverf kun je het beste rekening houden met de volgende zaken:

1

Pas de kleur van de verf aan op de kleur van de haren. Verf je wenkbrauwen niet te donker of te licht, tenzij je een statement wilt maken!

 

2

De blondeerpasta is alleen geschikt voor het bleken van wenkbrauwen en dus absoluut niet geschikt voor wimpers. De blondeerpasta is uitermate geschikt om haren waarop de verf niet pakt eerst te ontkleuren alvorens ze te verven.

 

3

Op het overzicht kun je zien welke RefectoCil kleuren bij de diverse haarkleuren passen. Bij Godefroy zijn er iets minder kleuren, maar nog steeds een bijpassende tint bij iedere haarkleur.

 
Welke wenkbrauwverf kiezen?

1

Godefroy Instant Eyebrow Tint

De Godefroy Instant Eyebrow Tint is in 5 kleuren leverbaar en wordt geleverd in een totaalpakket voor 4 behandelingen. De hoeveelheden zijn al voor je afgemeten. Superhandig en een ideaal product voor beginners en gevorderden (die niet veel/vaak verven).

 

godefroy instant

2

Godefroy Tint Kit

De Godefroy Tint Kit is hetzelfde product als Instant Eyebrow Tint, maar geschikt voor 20 behandelingen. Een ideaal product voor professionals. Het grote voordeel van dit product is dat de capsules de exacte hoeveel benodigde verf voor één verfbeurt bevatten. Nooit meer uitgedroogde verftubes dus.

 

godefroy tintkit

3

RefectoCil

Het meest verkochte merk wenkbrauwverf, dat in principe gemaakt is voor professionals. Deze verf is ook geschikt voor het verven van wimpers en is in maar liefst 8 kleuren leverbaar. Bij RefectoCil moet je zelf alles mengen en dit vergt dus wel enige ervaring en daardoor is dit product niet aan te raden voor beginners. RefectoCil heeft tevens een zeer uitgebreid assortiment accessoires voor het verven van wenkbrauwen en wimpers.

 

refectocil

4

RefectoCil Sensitive

RefectoCil Sensitive is verkrijgbaar in vier kleuren. De nieuwe lijn van RefectoCil is door haar eenvoud ook te gebruiken door beginners. Eerst wordt de verf uit de tube aangebracht en daarover komt de developer gel . Snel en makkelijk systeem dat uitermate geschikt is voor mensen met een gevoelige huid en/of ogen!

 

refectocil sensitive
verfschema wenkbrauwen