Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Wenkbrauwen vervenZelf wenkbrauwen verven is niet moeilijk als je een paar gouden regels in acht neemt.

Stappenplan wenkbrauwen verven

1

Verwijder make-up en reinig de huid rond de ogen grondig met een olievrij product zoals de Eye make-up remover van RefectoCil. Zelfs als je geen make-up op hebt is het nodig om je wimpers en wenkbrauwen te ontvetten.

 

2

Lees de gebruiksaanwijzing van het product dat je gaat gebruiken om je wenkbrauwen te verven.
LET OP: Altijd eerst verven, daarna pas epileren!

 

3

Heb je nog nooit eerder wenkbrauwen geverfd? Kies dan voor een eenvoudige manier van verven zoals de Marie-José & Co Henna of de Godefroy Instant Eyebrow Tint. In deze verpakking zit alles in afgemeten hoeveelheden voor 4 verfbehandelingen. Super simpel!

 

4

Gebruik de speciaal daarvoor bedoelde RefectoCil afdekcrème om de huid rondom het te verven gebied in te smeren. Dit voorkomt dat de huid ook meegeverfd wordt.

RefectoCil *Afdekcrème / Skin Protection Cream and Eye Mask*

RefectoCil *Afdekcrème / Skin Protection Cream and Eye Mask*

Excl. BTW: € 6,12 Incl. BTW: € 7,40

 

5

Geen paniek als er toch wat verf op je huid terecht komt. RefectoCil heeft daarvoor een ideaal product, namelijk de Tint Remover. Voor de gevoelige huid is er de Sensitive Tint Remover.
TIP: Je kunt dit product ook gebruiken om verf die tijdens het verven van je haren op je huid terecht is gekomen te verwijderen!

RefectoCil *Tint Remover 150 ml*

RefectoCil *Tint Remover 150 ml*

Excl. BTW: € 7,98 Incl. BTW: € 9,65

 

6

Zijn je wenkbrauwen geverfd en geëpileerd en wil je daarvan lang plezier hebben? Dan is het gebruik van een verzorgend product zoals de Marie-José & Co Brow & Lash Rejuvenator of de Godefroy Double Lash & Brow een echte must!


Welke wenkbrauwverf kiezen?

Wij bieden verschillende merken wenkbrauwverf aan. Hieronder een overzicht daarvan.

Marie-José & Co Eyebrow Henna

Henna brows zijn helemaal hot! Wij konden dan ook niet achterblijven om aan het assortiment van Marie-José & Co een echte Henna wenkbrauwverf toe te voegen. Deze verf op natuurlijke basis is verkrijgbaar in 5 populaire kleuren en zit in handige zakjes. Per verpakking zitten er 3 zakjes in voor hetzelfde aantal verfbeurten. Een ideaal kwaliteitsproduct voor consumenten en professionals.

Godefroy Instant Eyebrow Tint

De Godefroy Instant Eyebrow Tint is in 5 kleuren leverbaar en wordt geleverd in een totaalpakket voor 4 behandelingen. De hoeveelheden zijn al voor je afgemeten. Superhandig en een ideaal product voor beginners en gevorderden.

Godefroy Tint Kit

De Godefroy Tint Kit is hetzelfde product als Instant Eyebrow Tint, maar geschikt voor 20 behandelingen. Een ideaal product voor professionals. Het grote voordeel van dit product is dat de capsules de exacte hoeveelheid verf voor één verfbeurt bevatten. Nooit meer uitgedroogde verftubes dus.

RefectoCil Classic

Het meest verkochte merk wenkbrauwverf, dat in principe gemaakt is voor professionals. Deze verf is ook geschikt voor het verven van wimpers en is in maar liefst 8 kleuren leverbaar. Bij RefectoCil moet je zelf alles mengen en dit vergt dus wel enige ervaring en daardoor is dit product niet aan te raden voor beginners. RefectoCil heeft tevens een zeer uitgebreid assortiment accessoires voor het verven van wenkbrauwen en wimpers.

RefectoCil Sensitive

RefectoCil Sensitive is verkrijgbaar in 4 kleuren. Eerst wordt de verf uit de tube aangebracht en daarover komt de developer gel . Snel en makkelijk systeem dat uitermate geschikt is voor mensen met een gevoelige huid en/of ogen! RefectoCil Sensitive is ook geschikt voor het verven van wimpers.

 

Kleur wenkbrauwverf en wimperverf kiezen

Bij het kiezen van de juiste kleur wenkbrauwverf en/of wimperverf kun je het beste rekening houden met de volgende zaken:

1

Pas de kleur van de verf aan op de kleur van de haren. Verf je wenkbrauwen niet te donker of te licht, tenzij je een statement wilt maken!

 

2

De blondeerpasta van RefectoCil (Nr. 0 Blond) is alleen geschikt voor het bleken van wenkbrauwen en dus absoluut niet geschikt voor wimpers. De blondeerpasta is uitermate geschikt om haren waarop de verf niet pakt eerst te ontkleuren alvorens ze te verven.

RefectoCil *Nr. 0 Blond*

RefectoCil *Nr. 0 Blond*

Excl. BTW: € 4,75 Incl. BTW: € 5,75

 

3

Voor de Marie-José Eyebrow Henna wenkbrauwverf hebben we een handige KLEURENKAART gemaakt.
Op het onderstaande overzicht kun je zien welke RefectoCil kleuren bij de diverse haarkleuren passen.
Voor Godefroy hebben we een uitgebreid blog met tips & tricks