Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Godefroy Tint KitsWenkbrauwen verven met Godefroy Wenkbrauwverf

Godefroy is een Amerikaans cosmeticamerk dat gespecilaiseerd is in wenkbrauwverf. In Amerika is de Godefroy wenkbrauwverf zeer populair bij de klassieke schoonheidssalons, kappers en bij de vele gespecialiseerde Eyebrow Bars. Godefroy wenkbrauwverf wordt altijd  als een complete set geleverd. Met 1 doosje wenkbrauwverf heeft u als professional daarom altijd alles wat u nodig heeft voor het veilig verven van wenkbrauwen. Super makkelijk! Deze topkwaliteit wenkbrauwverf zorgt voor perfect gekleurde wenkbrauwen, tot 6 weken lang.

Lees ons BLOG voor Tips & Tricks voor het verven met Godefroy wenkbrauwverf!

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Voordelen Godefroy capsule systeem voor wenkbrauw verven

Geen opgedroogde verftubes meer

De Godefroy wenkbrauwverf is verpakt in individuele capsules. Voor elke behandling gebruik je een nieuwe capsule. Zeer gemakkelijk!

Geen verlies van kleurpigmenten dus constante kwaliteit

Wanneer je een tube klassieke wenkbrauwverf eenmaal geopend hebt,  begint er onvermijdelijk een oxidatieproces. Hierbij verliezen de kleurpigmenten in de verf langzaam hunkracht.  Omdat de Godefroy wenkbrauwverf  verpakt is in indivduele capsules is de intensiteit van de wenkbauwverf kleur altijd maximaal. Voordelig!

Altijd een perfect resultaat, bij elke behandeling

De inhoud van een capsule Godefroy wenkbrauwverf heeft altijd dezelfde inhoud. Op deze manier bereikt u altijd een perfect resultaat. Overigens is het ook zeer gemakkelijk om verschillende kleuren wenkbrauwverf met elkaar te mengen. Gegarandeerd tevreden klanten!