Dierproefvrij & Vegan
Goede prijs-kwaliteit
Snelle levering

Wenkbrauwverf

Wenkbrauwverf

 

Categorie

 


 

 

Welke wenkbrauwverf kiezen? - Er zijn drie verschillende methodes:

1

Godefroy Wenkbrauwverf

De Godefroy Eyebrow Tint Kit is in 5 kleuren leverbaar en wordt geleverd in een totaalpakket. Het grote voordeel van dit product is dat de capsules de exacte hoeveel benodigde verf voor één verfbeurt bevatten. Nooit meer uitgedroogde verftubes en een constante kwaliteit dus.

 

 

 

2

RefectoCil Wenkbrauwverf

Het meest verkochte merk wenkbrauwverf. Deze verf is ook geschikt voor het verven van wimpers en is in maar liefst 8 kleuren leverbaar. Dit systeem is zeer geschikt voor professionals die veel verven en ook kleuren willen mengen. RefectoCil heeft tevens een zeer uitgebreid assortiment accessoires voor het verven van wenkbrauwen en wimpers.

 

 

3

RefectoCil Sensitive

RefectoCil Sensitive is verkrijgbaar in vier kleuren. De nieuwe lijn van RefectoCil is door haar eenvoud ook te gebruiken door beginners en consumenten. Eerst wordt de verf aangebracht en verwijderd en daarna worden deze stappen herhaald met de developer gel. Snel en makkelijk 2-fasen systeem dat, doordat er geen waterstofperoxide gebruikt wordt, uitermate geschikt is voor mensen met een gevoelige huid en/of ogen!