Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Wenkbrauwpoeder

Wenkbrauwen snel mooier maken met Wenkbrauwpoeder

Wenkbrauwen kun je prachtig accentueren met een wenkbrauwpoeder. Dit geeft een heel natuurlijke look, een hele dag lang. Deze wenkbrauw make-up is waterproof en ook zeer geschikt voor mensen zonder wenkbrauwharen omdat het poeder uitstekend aan de huid hecht. Met een schuine harde kwast kan je het poeder makkelijk aanbrengen. Om een mooie symmetrische vorm te krijgen kun je Wenkbrauwsjablonen gebruiken.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Hoe de juiste keuze te maken qua kleur en vorm?

Bij het kiezen van de juiste kleur wenkbrauwpoeder is het slim om uit te gaan van je natuurlijke haarkleur, dat is de beste kleur voor jou. Marie-José Wenkbrauwpoeder is er maar liefst in elf kleuren, er is dus voor iedereen een geschikte kleur. Ook voor het kiezen van de juiste vorm blijf je liefst zo dicht mogelijk bij je natuurlijke wenkbrauwvorm. De Marie-José sjabloontjes worden geleverd per drie stuks, gewoon dus een kwestie van even de sjabloontjes één voor één op je eigen wenkbrauw te leggen en te zien welke het meest overeenkomt. Houdt het sjabloontje strak op je wenkbrauw terwijl je het sjabloontje invult met wenkbrauwpoeder. Als je gebruik maakt van een sjabloontje kun je best het puff kwastje kiezen.

Maar je kunt ook je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder accentueren door de natuurlijke vorm te volgen, dan heb je geen sjabloontje nodig en gebruik je het best een gehoekt kwastje. Als je er zeker van wilt zijn dat je wenkbrauwen de hele dag mooi in model blijven kun je wenkbrauwgel gebruiken. Gezonde en glanzende wenkbrauwen en wimpers, jazeker, ook voor de wimper- en wenkbrauwhaartjes is er een conditioner. Je brengt de conditioner 's-avond op nadat je je make-up hebt verwijdert, dus op een schone en droge huid. Heel makkelijk want de Marie-José rejuvenator heeft een handig mascaraborsteltje. 's-Ochtends was je het er gewoon weer af en je zult zien, je wimper- en wenkbrauwhaartjes zijn in no-time glanzend en sterk.