Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Stappenplan: Verven met Wenkbrauw Henna

LET OP

✓ Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing van de Eyebrow Henna Verf!

1

Kies de juiste kleur Wenkbrauw Hennaverf

Er zijn 5 kleuren Henna Wenkbrauwverf beschikbaar in het assortiment van Marie-José & Co. Weet jij niet welke kleur je het beste kunt kiezen? Kijk dan eens naar de Wenkbrauw Henna Kleurenkaart. De Hennaverf kan trouwens (net zoals een heleboel andere wenkbrauwverven) gemengd worden om tot de perfecte kleur te komen!

Voor professionals

Voor consumenten

2

Maak je wenkbrauwen schoon

Reinig je wenkbrauwen grondig met een oogmake-up remover zonder olie. Zelfs als je geen make-up op hebt is het nodig om je wenkbrauwen te ontvetten. Gebruik, indien voorhanden, een watje met alcohol om de huid en wenkbrauwhaartjes extra te ontvetten. De verf pakt minder goed op een (van nature) vette huid. Verwijder eventueel dode huidcellen door het gebruik van een zachte scrub. 

RefectoCil *Eye make-up remover* 150ml

RefectoCil *Eye make-up remover* 150ml

Excl. BTW: € 4,96 Incl. BTW: € 6,00

 

3

Bescherm je huid

Gebruik afdekcrème of vaseline rond het gebied dat je wilt gaan verven om verkleuring van de huid tegen te gaan. Let op! Zorg dat de crème niet op je wenkbrauwhaartjes of de huid eronder (indien je deze wilt meeverven) komt want dan “pakt” de verf niet meer. Gebruik de meegeleverde plastic handschoenen om te voorkomen dat je verfvlekken op je handen krijgt. 

RefectoCil *Afdekcrème / Skin Protection Cream and Eye Mask*

RefectoCil *Afdekcrème / Skin Protection Cream and Eye Mask*

Excl. BTW: € 6,12 Incl. BTW: € 7,40

 

4

Meng de verf

Doe de complete inhoud van een zakje in een klein plastic of glazen schaaltje. Gebruik geen metalen schaaltje! Meng het poeder met een paar druppels water totdat er een smeuige substantie is ontstaan. Om het water goed te kunnen doseren is het gebruik van een pipetje geadviseerd. Dek het oppervlak waarop het mengschaaltje staat af met bijvoorbeeld een tissue of oude (hand)doek. Dit om te voorkomen dat hierop vlekken ontstaan!

RefectoCil *Artist Palette*

RefectoCil *Artist Palette*

Excl. BTW: € 6,49 Incl. BTW: € 7,85

 

5

Breng de verf aan

Breng nu de verf op de wenkbrauwen aan. Dit kan met de bijgeleverde applicator (wattenstaafje), maar wij adviseren het gebruik van een hoekpenseel. Ook voor het creëren van Henna Brows kun je hiermee namelijk veel nauwkeuriger werken en strakke lijnen maken. Veeg met een wattenstaafje de overtollige verf die buiten je wenkbrauw terecht is gekomen weg. Je kunt ook gebruikmaken van sjablonen voor het maken van de juiste wenkbrauwvorm.

De Henna verf kan vrij intens zijn, dus houdt de inwerktijd goed in de gaten! Geadviseerd wordt om de verf tussen de 10 en 15 minuten in te laten werken. Ons advies: laat de Eyebrow Henna de eerste keer voor de zekerheid iets korter inwerken. Over het algemeen geldt: hoe langer de inwerktijd, hoe donkerder het resultaat.

Marie-José & Co *Wenkbrauw Sjablonen (3 stuks)*

Marie-José & Co *Wenkbrauw Sjablonen (3 stuks)*

Excl. BTW: € 4,09 Incl. BTW: € 4,95
Marie-José & Co *Hoekpenseel*

Marie-José & Co *Hoekpenseel*

Excl. BTW: € 5,74 Incl. BTW: € 6,95

 

6

Verf verwijderen

Veeg met een schoon en droog watje de verf van je wenkbrauwen. Daarna nog een keertje met een vochtig watje. Er bestaat geen speciale remover voor Henna-verf. Mocht er onverhoopt toch wat verf op de huid zijn gekomen, dan kun je dit proberen te verwijderen met tintremover. En liefst zo snel mogelijk. Voorkomen is echter beter dan genezen, zorg dus dat je netjes werkt en de huid goed afdekt!

RefectoCil *Tint Remover 150 ml*

RefectoCil *Tint Remover 150 ml*

Excl. BTW: € 7,98 Incl. BTW: € 9,65

7

Verzorging na het verven

Wenkbrauwen krijg/houd je in topconditie met de Rejuvenator van Marie-José & Co of het Aphro Celina Wenkbrauwserum. Dit laatste product zorgt er ook nog eens voor dat je wenkbrauwen voller, dichter en sterker worden.

Aphro Celina *Eyebrow Serum*

Aphro Celina *Eyebrow Serum*

Excl. BTW: € 49,50 Incl. BTW: € 59,90
Marie-José & Co *Brow & Lash Rejuvenator | Serum*

Marie-José & Co *Brow & Lash Rejuvenator | Serum*

Excl. BTW: € 12,36 Incl. BTW: € 14,95