Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

Ruilen en retourneren

Garantieregeling

Wanneer je aangekochte artikel een defect vertoont of niet voldoet aan de overeenkomst dan kun je het binnen 2 maanden nadat je dit hebt vastgesteld kosteloos terugsturen naar Wimperwensen. Stuur nooit een artikel terug naar Wimperwensen zonder ons hier vooraf via de online klantenservice van op de hoogte te brengen. Bij deze melding dien je het artikelnummer op te geven en het defect. Het artikel kun je daarna terugsturen naar de Wimperwensen Klantenservice.

Wimperwensen.com zal bij ontvangst direct een nieuwe versie van het defecte/juiste artikel naar je verzenden zodat je binnen 1 week na de melding van je klacht alsnog een vervangend artikel in huis hebt.

De kosten van retourzending in geval van een defect zijn voor onze rekening en storten wij op het voor ons bekende rekeningnummer van de klant.

 

Niet goed, geld terug

Niet geheel tevreden met jouw aankoop of heb je je vergist? Geen probleem. Bij Wimperwensen kun je een artikel binnen 14  werkdagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet, onbeschadigd en ongebruikt is.
Wanneer je een product wilt ruilen of je geld terug wilt, dien je binnen 14 werkdagen hiervoor een aanvraag in te dienen bij onze klantenservice.Vermeld hierbij altijd om welk artikel het gaat en het factuurnummer. Je kunt ook het "Modelformulier voor herroeping" gebruiken dat je achterin de Algemene Voorwaarden kunt vinden.Na ontvangst van de aanvraag bij de klantenservice ontvang je per e-mail verdere instructies over de verdere afhandeling. Nadat de artikelen retour zijn ontvangen, indien mogelijk in de originele verpakking,  wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten 14 dagen na het moment van ontbinding van de overeenkomst op jouw rekening gestort. De portokosten van de retourzending zelf  zijn voor jouw rekening.

Retouradressen

Nederland
Wimperwensen Klantenservice
p/a Kleteborg 5
6245 DC  Eijsden 

België
Wimperwensen Klantenservice
Postbus 114
3620 Lanaken