Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Over Wimperwensen

Over ons

Eigenlijk zijn we bij toeval "in de wimpers" beland. En wat blijkt, dit is voor ons de leukste baan op aarde! In een paar jaar tijd is Wimperwensen uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met webwinkels in 4 talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits. We krijgen intussen bestellingen van over de hele wereld.

Dit zijn onze webshops:

www.wimperwensen.com
www.eyelashwishes.com
www.eyelashwishes.eu
www.wimpernwuensche.de
www.desirsdecils.fr

Veel shopplezier!

Marie-José & Marc

 

Ons assortiment

Regelmatig verschijnen er nieuwe producten op onze site. Maar nooit is het assortiment compleet, we ontdekken altijd weer nieuwe dingen. Dus mocht je iets missen in ons assortiment, laat het ons weten, we halen het graag voor je in huis.

Onze klanten

Onze klanten zijn modellen, visagisten, schoonheidsspecialisten, kappers, artiesten uit de muziek- en theaterwereld en natuurlijk mensen zoals jij en ik, op zoek naar beauty produkten die je look net dat beetje extra's geven om onweerstaanbaar op dat feest, die date of dat sollicitatiegesprek te verschijnen. Of gewoon omdat je die dag zin hebt er oogverblindend uit te zien.

Want samen met jou maken we de wereld graag een beetje mooier.

 

Onze service

Klanttevredenheid is voor Wimperwensen heel belangrijk en daarom werk ik als adviseur bij Wimperwensen. Ik ben o.a. gediplomeerd schoonheidsspecialiste & visagiste en heb een eigen schoonheidssalon. Je kunt bij mij terecht voor advies en vragen over bestellingen, producten, onze website e.d.

Dit zijn mijn contactgegevens:
Mail - [email protected]
Telefoon - 06 - 24 16 12 50 (ook via SMS of WhatsApp).

Ik ben je graag van dienst!

Diana