Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Wenkbrauw Potloden

Wenkbrauw Potloden

 

Professionele wenkbrauwpotloden

De wenkbrauwpotloden van Marie-José & Co zijn verkijgbaar in 3 kleuren en laten zich makkelijk aanbrengen. Ze zijn populair bij vele make-up artists, want met deze potloden kun je heel nauwkeurig werken en fijne lijntjes maken. Door het gebruik van een slijper (niet meegeleverd) heb je steeds een fijn puntje om mee te werken.

TIP: als je het potlood voor het slijpen een uurtje in de vriezer legt dan krijg je een nog fijner puntje!

Gunstig geprijsd

De professionele wenkbrauwmake-up van Marie-José is vegan, dierproefvrij en heeft een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Ideale producten voor wederverkoop in de salon! Voor onze pro-klanten hebben wij aparte inkoopprijzen. Log hiervoor in op je pro-account of maak een pro-account aan.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Eyebrow Henna

Verven op natuurlijke wijze. Henna brows zijn helemaal hot! Wij konden dan ook niet achterblijven om aan het assortiment van Marie-José & Co een 'echte' Henna wenkbrauwverf toe te voegen.
  

Professioneel wenkbrauwpoeder

De wenkbrauwpoeders van Marie-José & Co zijn favoriet bij visagisten en make-up artists. Verkrijgbaar in 6 populaire kleuren, dus er zit altijd wel een geschikte kleur voor je bij! Het goed gepigmenteerde poeder laat zich makkelijk aanbrengen en zit in een compact doosje met klein borsteltje. Hierdoor neemt het niet veel plaats in je make-up tasje in! Het wenkbrauwpoeder is waterresistant. Voor het waterproof maken kun je vooraf de White Stick gebruiken.

Wenkbrauw sjablonen

Met de Marie-José Wenkbrauwsjablonen is het een fluitje van een cent om twee identieke wenkbrauwen te vormen. De sjablonen worden geleverd met drie verschillende vormpjes in een pakje.
  

Wenkbrauwgel

Wenkbrauwen fixeer je perfect met Marie-José Wenkbrauwgel, zodat ze de hele dag en avond blijven zoals jij ze had bedoeld.
  

Dual Brow Pencil (highlighter & concealer)

Perfectioneer je wenkbrauwen met de Dual Brow Pencil (dubbelzijdige potlood). Aan een kant highlighter en aan de andere kant concealer.

 

Marie-José & Co verkopen?

Ben je schoonheidsspecialiste, make-up artist, visagist(e) of kapper? Dan hebben we een bijzonder aanbod voor je!

Als professionele klant kun je direct een pro-account bij ons aanmaken. Met dit speciale account voor bedrijven kun je profiteren van onze gunstige netto prijzen.