Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Wenkbrauw Poeder

Wenkbrauw Poeder

 

Professioneel wenkbrauwpoeder

De wenkbrauwpoeders van Marie-José & Co zijn favoriet bij visagisten en make-up artists. Verkrijgbaar in 6 populaire kleuren, dus er zit altijd wel een geschikte kleur voor je bij! Het goed gepigmenteerde poeder laat zich makkelijk aanbrengen en zit in een compact doosje met klein borsteltje. Hierdoor neemt het niet veel plaats in je make-up tasje in! Het wenkbrauwpoeder is waterresistant. Voor het waterproof maken kun je vooraf de White Stick gebruiken.

Perfecte wenkbrauwen

Weet jij niet welke kleur het beste bij jou past? We hebben een KLEURENKAART gemaakt met tips voor het kiezen van de juiste kleur! En met het STAPPENPLAN voor het aanbrengen van wenkbrauwpoeder zijn binnenkort ook jouw 'wenkies on fleek!'

Gunstig geprijsd

De professionele wenkbrauwmake-up van Marie-José is dierproefvrij, vegan en heeft een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Ideale producten voor wederverkoop in de salon! Voor onze pro-klanten hebben wij aparte inkoopprijzen. Log hiervoor in op je pro-account of maak een pro-account aan.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Eyebrow Henna

Verven op natuurlijke wijze. Henna brows zijn helemaal hot! Wij konden dan ook niet achterblijven om aan het assortiment van Marie-José & Co een 'echte' Henna wenkbrauwverf toe te voegen.
  

Wenkbrauwsjablonen

Met de Marie-José Wenkbrauwsjablonen is het een fluitje van een cent om twee identieke wenkbrauwen te vormen. De sjablonen worden geleverd met drie verschillende vormpjes in een pakje.
  

White Stick

Deze superhandige potlood kun je gebruiken vóór het aanbrengen van wenkbrauwpoeder. De White Stick is een beetje kleverig en zorgt ervoor dat de wenkbrauwpoeder beter hecht en daardoor langer blijft zitten. Een kleine moeite met een groots resultaat!

 

Wenkbrauwgel

Wenkbrauwen fixeer je perfect met Marie-José Wenkbrauwgel, zodat ze de hele dag en avond blijven zoals jij ze had bedoeld.
  

Dual Brow Pencil (highlighter & concealer)

Perfectioneer je wenkbrauwen met de Dual Brow Pencil (dubbelzijdige potlood). Aan één kant highlighter en aan de andere kant concealer.

 

Marie-José & Co verkopen?

Ben je schoonheidsspecialiste, make-up artist, visagiste of kapper? Dan hebben we een bijzonder aanbod voor je!

Als professionele klant kun je direct een pro-account bij ons aanmaken. Met dit speciale account voor bedrijven kun je profiteren van onze gunstige netto prijzen.