Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Wenkbrauw Gel

Wenkbrauw Gel

 

Professionele Wenkbrauwgel

Sommige wenkbrauwhaartjes willen niet meewerken en staan altijd de verkeerde kant op! Wil dat zeggen dat je ze moet weghalen? Nee, met de sterke styling gel die speciaal is ontwikkeld voor wenkbrauwhaartjes is dat niet nodig. De wenkbrauwhaartjes blijven de hele dag netjes zitten en niemand die ziet dat je daar iets voor hebt gebruikt. De wenkbrauwgel van Marie-José & Co is namelijk niet glanzend en bevat geen alcohol. De huid rond je wenkbrauwen droogt hierdoor niet uit en gaat niet schilferen. Door de toegevoegde Pro-vitame B5 worden de haartjes ook nog eens verzorgd en zien ze er gezond uit.

Eén van onze populairste producten

En dat is niet voor niets, want de wenkbrauwgel is naast het in toom houden van weerbarstige haartjes ook uitermate geschikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wenkbrauwpoeder. Hierdoor blijft het poeder namelijk nog langer mooi zitten!

Gunstig geprijsd

De professionele wenkbrauwmake-up van Marie-José is vegan, dierproefvrij en heeft een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.. Ideale producten voor wederverkoop in de salon! Voor onze pro-klanten hebben wij aparte inkoopprijzen. Log hiervoor in op je pro-account of maak een pro-account aan.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Eyebrow Henna

Verven op natuurlijke wijze. Henna brows zijn helemaal hot! Wij konden dan ook niet achterblijven om aan het assortiment van Marie-José & Co een 'echte' Henna wenkbrauwverf toe te voegen.
  

Wenkbrauwpoeder

Het professioneel wenkbrauwpoeder van Marie-José & Co is goed gepigmenteerd en makkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in 6 populaire kleuren, dus er zit altijd een geschikte kleur voor iedereen bij!

 

Wenkbrauwpotloden

De wenkbrauwpotloden zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en populair bij vele make-up artists. Met deze potloden kun je heel nauwkeurig werken en fijne lijntjes maken. kun je gebruiken vóór het aanbrengen van wenkbrauwpoeder. 

 

Wenkbrauw sjablonen

Met de Marie-José wenkbrauwsjablonen is het een fluitje van een cent om twee identieke wenkbrauwen te vormen. De sjablonen worden geleverd met drie verschillende vormpjes in een pakje.
  

White Stick

Deze superhandige potlood kun je gebruiken vóór het aanbrengen van wenkbrauwpoeder. De white stick is een beetje kleverig en zorgt ervoor dat de wenkbrauwpoeder beter hecht en daardoor langer blijft zitten. Een kleine moeite met een groots resultaat!

 

Dual Brow Pencil (highlighter & concealer)

Perfectioneer je wenkbrauwen met de dual brow pencil (dubbelzijdige potlood). Aan een kant highlighter en aan de andere kant concealer.

 

Marie-José & Co verkopen?

Ben je schoonheidsspecialiste, make-up artist, visagiste of kapper? Dan hebben we een bijzonder aanbod voor je!

Als professionele klant kun je direct een pro-account bij ons aanmaken. Met dit speciale account voor bedrijven kun je profiteren van de gunstige netto prijzen die wij enkel aan wederverkopers bieden.