Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Oogmake-up

Oogmake-up

 

Professionele oogschaduw

De oogschaduw van Marie-José & Co is geliefd bij visagisten en make-up artists. Verkijgbaar in 6 prachtige kleuren, dus voor iedere look en type zitten er wel één of meerdere geschikte kleuren bij! De kleuren zijn zo ontworpen dat ze onderling met elkaar te combineren zijn. Het goed gepigmenteerde poeder laat zich makkelijk aanbrengen en zit in een compact doosje met een kleine applicator. Hierdoor neemt het niet veel plaats in je make-up tasje in! 

Stralende ogen

Weet jij niet welke kleur het beste bij jou past? We hebben een KLEURENKAART gemaakt met tips voor het kiezen van de juiste kleur! En met het STAPPENPLAN voor het aanbrengen van oogschaduw zijn jouw ogen binnenkort echte blikvangers!

Gunstig geprijsd

De professionele oogmake-up van Marie-José is dierproefvrij, vegan en heeft een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Ideale producten voor wederverkoop in de salon! Voor onze pro-klanten hebben wij aparte inkoopprijzen. Log hiervoor in op je pro-account of maak een pro-account aan.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Eyebrow Henna

Verven op natuurlijke wijze. Henna brows zijn helemaal hot! Wij konden dan ook niet achterblijven om aan het assortiment van Marie-José & Co een 'echte' Henna wenkbrauwverf toe te voegen.
  

Wenkbrauwpoeder

Het professioneel wenkbrauwpoeder van Marie-José & Co is goed gepigmenteerd en makkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in 6 populaire kleuren, dus er zit altijd een geschikte kleur voor iedereen bij!

 

Wenkbrauwpotloden

De wenkbrauwpotloden zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en populair bij vele make-up artists. Met deze potloden kun je heel nauwkeurig werken en fijne lijntjes maken. kun je gebruiken vóór het aanbrengen van wenkbrauwpoeder. 

 

Wenkbrauw sjablonen

Met de Marie-José wenkbrauwsjablonen is het een fluitje van een cent om twee identieke wenkbrauwen te vormen. De sjablonen worden geleverd met drie verschillende vormpjes in een pakje.
  

White Stick

Deze superhandige potlood kun je gebruiken vóór het aanbrengen van wenkbrauwpoeder. De white stick is een beetje kleverig en zorgt ervoor dat de wenkbrauwpoeder beter hecht en daardoor langer blijft zitten. Een kleine moeite met een groots resultaat!

 

Dual Brow Pencil (highlighter & concealer)

Perfectioneer je wenkbrauwen met de dual brow pencil (dubbelzijdige potlood). Aan een kant highlighter en aan de andere kant concealer.

 

Marie-José & Co verkopen?

Ben je schoonheidsspecialiste, make-up artist, visagiste of kapper? Dan hebben we een bijzonder aanbod voor je!

Als professionele klant kun je direct een pro-account bij ons aanmaken. Met dit speciale account voor bedrijven kun je profiteren van de gunstige netto prijzen die wij enkel aan wederverkopers bieden.