Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

Marie-José Cosmetics

De wenkbrauwpoeders van Marie-José Cosmetics zijn een favoriet van visagisten en make-up artists.  Deze professionele wenkbrauwmake-up heeft een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

22 artikel(en)

per pagina

22 artikel(en)

per pagina

 

 

Wenkbrauwpoeder

Deze Wenkbrauw make-up is verkrijgbaar in maar liefst elf kleuren die zich heel makkelijk laten aanbrengen met het bijgeleverde borsteltje.
  

Wenkbrauw sjablonen

Met de Marie-José Wenkbrauwsjablonen is het een fluitje van een cent om twee identieke wenkbrauwen te vormen. De sjablonen worden geleverd met drie verschillende vormpjes in een pakje.
  

Wenkbrauwgel

Wenkbrauwen fixeer je perfect met Marie-José Wenkbrauwgel, zodat ze de hele dag en avond blijven zoals jij ze had bedoelt.
  

Wimper- en wenkbrauwwonderolie

Om je wimpers en wenkbrauwen een extra boost te geven is er Marie-José Wonderolie. De verzorgende bestanddelen geven je wimpers en wenkbrauwen een flinke oppepper. Ideaal om 's-nachts je wimpers en wenkbrauwen te verzorgen.
 

Zelf Marie-José Cosmetics verkopen?

Ben je schoonheidsspecialiste, make-up artist, visagiste of kapper? Dan hebben we een bijzonder aanbod voor je!

Als professionele klant kun je direct een pro-account bij ons aanmaken. Met dit speciale account voor bedrijven kun je profiteren van de gunstige netto prijzen die wij enkel aan wederverkopers bieden. Daarnaast kun je marketing materialen bestellen die je helpen om het produkt te promoten.

 

Zo gaat het in zijn werk:

  1. Maak een Wimperwensen gebruikers account aan.
  2. Binnen 24 uur sturen we je per email de bevestiging van je pro-account en dan kun je direct bestellen.