Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Godefroy Wenkbrauwverf

Wenkbrauwen verven met Godefroy Wenkbrauwverf

Godefroy is een Amerikaans cosmeticamerk dat gespecilaiseerd is in wenkbrauwverf. In Amerika is de Godefroy wenkbrauwverf zeer populair bij de klassieke schoonheids salons, kappers en bij de vele gepecialiseerde Eyebrow Bars. Godefroy wenkbrauwverf wordt altijd  als een compelete set geleverd. Met 1 doosje wenkbrauwverf heeft u als professional daarom altijd alles wat u nodig heeft voor het veilig verven van wenkbrauwen. Supermakkelijk! Deze topkwaliteit wenkbrauwverf zorgt voor perfect gekleurde wenkbrauwen, tot 6 weken lang.

Godefroy Wenkbrauwverf

 

Godefroy Capsules

Voordelen Godefroy capsule systeem voor wenkbrauw verven

Geen opgedroogde verftubes meer

De Godefroy wenkbrauwverf is verpakt in individuele capsules. Voor elke behandling gebruik je een nieuwe capsule. Zeer gemakkelijk!

Geen verlies van kleurpigmenten dus constante kwaliteit

Wanneer je een tube klassieke wenkbrauwverf eenmaal geopend hebt,  begint er onvermijdelijk een oxidatieproces. Hierbij verliezen de kleurpigmenten in de verf langzaam hunkracht.  Omdat de Godefroy wenkbrauwverf  verpakt is in indivduele capsules is de intensiteit van de wenkbauwverf kleur altijd maximaal. Voordelig!

Altijd een perfect resultaat, bij elke behandeling

De inhoud van een capsule Godefroy wenkbrauwverf heeft altijd dezelfde inhoud. Op deze manier bereikt u altijd een perfect resultaat. Overigens is het ook zeer gemakkelijk om verschillende kleuren wenkbrauwverf met elkaar te mengen. Gegarandeerd tevreden klanten!

 

 

Godefroy Instant Eyebrow Tint is beschikbaar in 5 kleuren:

 

natural-black

dark-brown

med-brown

light-brown

graphite