Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

FAQ

Verzending en levering 

Q: Ik heb een bestelling geplaatst maar tot op heden nog niks ontvangen, wat is er aan de hand? 

A: Zodra je bestelling is aangeboden aan Post.nl ontvang je van ons een mailtje met de verzenddatum. 95% van de bestellingen wordt een dag na de verzenddatum bezorgd, de overige 5% komt normaliter binnen 2 tot drie werkdagen aan. Ga veiligheidshalve altijd uit van drie werkdagen voor bezorging. Wanneer je gekozen hebt voor verzending met Track&Trace dan vind je in de verzendmail ook een Track&Trace code. Hiermee kun je zelf de bezorging door Post.nl volgen. 

A: Controleer of je het juiste adres hebt ingegeven in ons systeem. Als je bijvoorbeeld twee cijfers van je postcode verwisselt duurt het veel langer voor je bestelling aankomt.

A: Heel soms stopt de postbode per ongeluk jouw bestelling bij de buren in de brievenbus, bijvoorbeeld als er een stapeltje post voor hen is, vraag je buren of ze jouw pakketje hebben ontvangen. Soms ook raapt een huisgenoot de post van de mat en vergeet jou te zeggen dat er post voor je is.

A: Check welke betaalmethode je bij bestelling hebt gekozen. Als je hebt gekozen voor de optie betalen per bankoverschrijving word je bestelling pas verstuurd zodra het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

 

Q: waar kan ik de Track&Trace code vinden? 

Als je gekozen hebt voor verzending met Track&Trace, dan heb je een email ontvangen met daarin de tracking-code.Ruilen en retourneren

Q: Ik heb mijn bestelling ontvangen maar helaas is het product beschadigd aangekomen, kan ik het nog ruilen?

Q: Ik heb een ander product geleverd gekregen dan ik bestelde, kan ik het nog ruilen?

A: Wanneer je aangekochte artikel een defect vertoont of niet voldoet aan de overeenkomst dan kun je het binnen 2 maanden nadat je het defect hebt vastgesteld kosteloos terugsturen naar Wimperwensen. Stuur nooit een artikel terug naar Wimperwensen zonder ons hier vooraf via de online klantenservice van op de hoogte te brengen. Bij deze melding dien je het artikelnummer op te geven en het defect. Het artikel kun je daarna terugsturen naar de Wimperwensen Klantenservice.

Wimperwensen.com zal bij ontvangst direct een nieuwe versie van het defecte/juiste artikel naar je verzenden zodat je binnen 1 week na de melding van je klacht alsnog een vervangend artikel in huis hebt.

De kosten van retourzending in geval van een defect zijn voor onze rekening en storten wij op het voor ons bekende rekeningnummer van de klant.

 

Q: Het product wat ik bestelde is toch niet helemaal wat ik ervan verwachte, kan ik het nog ruilen?

A: Niet geheel tevreden met jouw aankoop of heb je je vergist? Geen probleem. Bij Wimperwensen kun je een artikel binnen 14  werkdagen ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet, onbeschadigd en ongebruikt is.
Wanneer je een product wilt ruilen of je geld terug wilt, dien je binnen 14 werkdagen hiervoor een aanvraag in te dienen bij onze klantenservice.Vermeld hierbij altijd om welk artikel het gaat en het factuurnummer. Na ontvangst van de aanvraag bij de klantenservice ontvang je per e-mail verdere instructies over de verdere afhandeling. Nadat de artikelen retour zijn ontvangen, indien mogelijk in de originele verpakking,  wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen na het moment van ontbinding van de overeenkomst op jouw rekening gestort. De portokosten van de retourzending zelf  zijn voor jouw rekening.

 

Bestelproces

Q: Waarom zou ik een gebruikers account aanmaken?

A: Als je bent ingelogd op de Wimperwensen site, kun je steeds je laatste orders en hun status  zien onder de button 'Mijn Account'.

A: Je kunt zien welke producten je vorige keren hebt besteld en makkelijk een herhalingsaankoop doen.

A: Je kunt producten op je verlanglijst zetten en die verlanglijst in je account bewaren voor een volgende keer.

A: Als je een account aanmaakt dan kun je zelf je factuur afdrukken. Zo voorkomen wij onnodig gebruik van papier.

A: Als je een professional bent profiteer je met een pro-account van tal van voordelen. 

Q: Ik heb een account aangemaakt maar kan niet inloggen omdat ik geen bevestigingsmail heb ontvangen. 

Q: Ik heb een bestelling geplaatst maar heb hiervan geen bevestigingsmail gekregen. 

Q: Ik heb een vraag gesteld via het contactformulier maar heb geen antwoord gekregen. 

A: Het is mogelijk dat de bevestigingsmail of het antwoord door een spamfilter in de Map 'Ongewenste Mail' terecht komt. Die blijft daar maar een paar dagen staan. Check dus meteen je mail en geef toestemming om mails van deze afzender voortaan te ontvangen.

 

Q: Ik heb mijn bestelling morgen nodig, kunt U met spoed versturen?

A: Alle bestellingen voor 15.00 uur gedaan en betaald worden nog diezelfde dag verstuurd. Een garantie kunnen we helaas niet geven omdat ook wij afhankelijk zijn van Post.nl. Bestellingen met spoed versturen is voor onze producten niet rendabel omdat dat echt heel erg kostbaar is.

 

Q: Het lukt niet mijn bestelling met iDeal te betalen. Hoe kan ik toch een bestelling plaatsen?

A: Soms gebeurt het helaas dat de website van je bank “er uit ligt” en kun je geen gebruik maken van iDeal. Gelukkig is dit altijd maar tijdelijk en lukt het even later gewoon weer wel.

Wil je toch meteen bestellen dan kun je in dat geval betalen via overschrijving, met PayPal of Creditcard.

 

Q: Ik wil een factuur ontvangen

A: Als je een account aanmaakt dan kun je zelf je factuur afdrukken. Zo voorkomen wij onnodig gebruik van papier.