Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Groothandel Everlash wimperextensions

 

EverlashHet Duitse Everlash is de bekendste leverancier van wimperextensions in Nederland en België. Naast wimper extensions levert dit topmerk ook wimperlijm, wimperlijm removers en nepwimpers (wimperstrips).


Everlash wimperextensions

Everlash wimperextensions - Wimperwensen.comEverlash levert drie soorten wimperextensions: spread wimperextensions, regular wimperextensions en one-by-one wimperextensions. De spread wimperextensions zijn het populairst omdat in een salon deze wimperextensions in ongeveer een halfuur een prachtig resultaat kan worden gerealiseerd.

Wil je beginnen met Everlash wimperextensions en extra omzet genereren in jouw salon? Kijk dan ook eens naar de wimperextensions startsets.

Leuk om te weten is dat er naast de zwarte spread wimperextensions ook bruine, blauwe en groene spread wimperextensions verkrijgbaar zijn.

Everlash wimperlijm

De wimperlijm voor extensions van Everlash is van zeer hoogwaardige kwaliteit en de zwarte Everlash wimperlijm is de meestverkochte wimperlijm voor wimperextensions in ons assortiment. Naast de lijm voor extensions heeft Everlash ook een uitstekende lijm voor nepwimpers (wimperstrips) die wordt geleverd met een flesje remover om de wimpers weer veilig te verwijderen


Everlash Solvent: Wimperlijm Remover

Er is ook een speciale remover voor het verwijderen van wimperextensions verkrijgbaar. En voor je gaat plakken kun je je wimpers helemaal schoon en vetvrij maken met Everlash oogmake-up remover.

 

Everlash nepwimpers - Wimperwensen.com

Everlash Flexibands: nepwimpers

Everlash Flexibands zijn nepwimpers die gemakkelijk als wimperstrip aan te brengen en te verwijderen zijn. Deze kwaliteits nepwimpers kunnen meerdere keren gedragen worden.