Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Bransus Wimperextensions, Wimperlijm en Wenkbrauw make-up

 

 

Bransus Wimperextensions - Wimperwensen.com

Bransus Wimperverlenging

Maak je wimpers voller en langer met de wimperextensions van het Nederlandse topmerk Bransus. Ze zijn water- en transpiratiebestendig dus kun je ze zelfs als je gaat sporten of zwemmen gewoon dragen. Er zitten 80 wimperextensions in een doosje die bestaan uit 5-6 fijne haartjes welke als plukjes samengevoegd zijn.  De Bransus wimperextensions zijn verkrijgbaar in zwart en in bruin en in drie verschillende lengtes, Trim, Kort en Medium.

 

Bransus Wimperlijm en Removers

Bransus Wimperlijm - Wimperwensen.com

Voor je begint met het plakken van de wimperextensions is het belangrijk de wimpers goed schoon/vetvrij te maken. Dat gaat het beste met de Bransus make-up remover. Bransus wimperextensions kun je het beste aanbrengen met speciale lijm voor wimperextensions. Met een pincet worden de wimperextensions uit de verpakking gehaald en in de Bransus wimperlijm gedoopt. Deze lijm is verkrijgbaar in zowel zwart als in transparant. Na 10 seconden kunnen de wimperplukjes dan tussen de natuurlijke wimpers geplaatst worden. Het resultaat blijft gegarandeerd wekenlang mooi, voelt natuurlijk aan en ziet er natuurlijk uit. En als je je wimperextensions er weer af wil halen gebruik je de Bransus wimperlijm remover. Heel voorzichtig, neem de tijd, de lijm moet echt langzaam oplossen. Als je gaat trekken heb je kans dat je je eigen wimpers ook uittrekt en dat is natuurlijk niet de bedoeling. 

 

 

 

Bransus wenkbrauw make-upBransus Wenkbrauwpoeder - Wimperwensen.com

Bransus wenkbrauwpoeder is verkrijgbaar in twee kleurencombinaties: donker (Bruin, Donkerbruin en Grijs) en licht (Medium Bruin, Medium Blond en Blond). Iedere wenkbrauw make-up set bevat tevens drie verschillende wenkbrauw sjablonen (Dun, Natuurlijk & Dik), een wenkbrauwborsteltje en een spiegeltje. Met deze complete wenkbrauw make-up sets kun je op een gemakkelijke, betaalbare en professionele manier mooie wenkbrauwen maken.

 

Bransus wenkbrauwsjablonen

Bransus heeft drie verschillende wenkbrauw sjablonen sets in diverse wenkbrauw vormen. Elke wenkbrauw sjabloon set bevat drie verschillende doosjes met drie verschillende wenkbrauw vormen. Elke vorm is er in drie maten: 'dun', 'naturel' en 'dik'.  In elke set zitten er dus  3 x 3 = 9 wenkbrauwsjablonen.