Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Part 2

Wenkbrauwpoeders

In Part 2 komen de wenkbrauwpoeders aan bod. We hebben twee merken wenkbrauwpoeders (Marie-José Cosmetics en Christian Faye) in ons assortiment en ik heb ze beide getest voor jullie.

 

Verpakking

De verpakking van de Christian Faye wenkbrauwpoeder is zeer luxe uitgevoerd en er zitten 3 sjabloontjes en een penseeltje in. De wenkbrauwpoeder van Marie-José Cosmetics zit in een compact potje. In beide verpakkingen zit dezelfde hoeveelheid poeder (3 gram). In het assortiment van Marie-José Cosmetics zijn alle producten los verkrijgbaar en zo hebben zij ook een handige white stick en wenkbrauwgel. 

 

 

De prijs

De wenkbrauwpoeder van Christian Faye is verkrijgbaar in 8 kleuren en kost € 29,95. Hij zit in een luxe verpakking, maar daar betaal je dan ook voor! Marie-José Cosmetics wenkbrauwpoeder is een stuk voordeliger in de aanschaf en kost € 14,95. Van dit merk zijn er maar liefst 11 kleuren wenkbrauwpoeder beschikbaar.

Beide producten hebben ook inkoopprijzen voor professionelen. Die van Marie-José Cosmetics zijn zeer gunstig geprijsd en dus een ideaal verkoopproduct voor bijvoorbeeld in de salon. Log in met je Pro-account om de juiste prijzen te kunnen zien. Heb je nog geen Pro-account? Maak er dan snel eentje aan!

 

Het gebruik

Beide merken zijn wat mij betreft van dezelfde kwaliteit en laten zich eenvoudig aanbrengen. De grote variëteit in kleuren zorgt ervoor dat er altijd wel een kleur is die mooi bij jou en je haarkleur past!

 

Het resultaat

Zoals ik al eerder heb aangegeven is mijn haarkleur licht (blond) en mijn wimper- en wenkbrauwhaartjes ontzettend licht. Op onderstaande foto heb ik de kleur lichtbruin (Light Brown) van Marie-José Cosmetics gebruikt omdat ik deze het mooiste vond staan bij mij en mijn haarkleur. Ook met de wenkbrauwpoeders (net zoals bij de pomade) krijg je een natuurlijk resultaat. 

 

 

Houdbaarheid

Voor een lange houdbaarheid zou ik wel van tevoren de white stick gebruiken (deze bevordert de hechting van het poeder aan de huid) en het poeder achteraf fixeren met wenkbrauwgel. Op die manier blijft het echt perfect zitten. Ik heb het geprobeerd en was zeer tevreden met het langdurende resultaat.

 

Conclusie

Wenkbrauwpoeders zijn makkelijk aan te brengen en geven een natuurlijke accentuering van je wenkbrauwen. Persoonlijk ben ik geen fan van het gebruik van sjablonen en vind het dan ook zonde om een relatief duur en luxe doosje (met sjablonen) aan te schaffen die ik toch niet gebruik. Ik vind het doosje van de Marie-José Cosmetics Wenkbrauwpoeders daarentegen superfijn voor in mijn make-up tasje, want het neemt niet veel plaats in.

Link naar onze wenkbrauw make-up

Geef een reactie