Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Part 1

Ardell Brow Pomade

Omdat veel mensen graag willen weten wat het resultaat is bij het gebruik van diverse (wenkbrauw)producten, heb ik ze voor jullie uitgetest. In Part 1 mijn bevindingen over het gebruik van de Ardell Brow Pomade.

 

Verpakking

De Ardell Brow Pomade is verkrijgbaar in 3 kleuren: blonde, medium brown en dark brown. In de verpakking zit een potje met de Brow Pomade (3,2 gram) en een handig hoekig penseeltje met aan de andere kant een wenkbrauwborsteltje.

 

Verpakking Brow Pomade

 

De prijs

In verhouding tot bijvoorbeeld de Anastasia dipbrow pomade (€ 29,95) is de Ardell Brow Pomade een stuk voordeliger in aanschaf. Bij Wimperwensen kost deze slechts € 14,95!

 

Het gebruik

Bij het gebruik van de pomade viel me op dat het product een beetje stug aanvoelt als je het uit het potje haalt met de penseel. Het is echter wel goed aan te brengen met het hoekige penseeltje en door de stugge substantie worden de wenkbrauwhaartjes ook nog gefixeerd. Tijdens het aanbrengen van de pomade is het belangrijk om regelmatig het wenkbrauwborsteltje te gebruiken, zodat het product goed verdeeld wordt.

 

Het resultaat

Ik maak eigenlijk nooit selfies, maar heb toch maar een poging gedaan om jullie het resultaat te kunnen tonen. Hieronder de voor en na foto's. Mijn haarkleur is vrij licht (blond) en mijn wimper- en wenkbrauwhaartjes zijn zo licht dat ze bijna niet te zien zijn zonder hier iets aan te doen. Ik heb de Ardell Brow Pomade in de kleur blonde gekozen en op de onderste foto kun je het resultaat zien. Het is een natuurlijk resultaat (zoals ik het graag heb), maar als je het wat dramatischer/intenser wilt hebben dan kun je natuurlijk wat extra product aanbrengen.

 

Brow Pomade voor en na

 

Houdbaarheid

Zonder iets aan mijn make-up bij te werken gedurende de dag, zag het er 's avonds laat nog behoorlijk goed uit moet ik zeggen. De wenkbrauwhaartjes zaten nog steeds goed gefixeerd, zonder dat ik daar iets van heb gevoeld!

 

Conclusie

Ik vind de Brow Pomade van Ardell een fijn product met een langhoudend en natuurlijk effect. Je hebt niet heel veel product nodig en volgens mij kun je dus behoorlijk lang met de verpakking doen en dat voor een zeer redelijke prijs!

Link naar de Ardell Brow Pomade

 

Geef een reactie