Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Bloggers ♥ Beauty

Producten van Wimperwensen in 2 populaire blogs!

Afgelopen weken werden 2 van onze producten getest in de populaire blogs/vlogs Popcorn & Pumps & Beautylab.nl. Hieronder een kleine impressie hiervan.

 

Popcorn & Pumps

De dames van Popcorn & Pumps schrijven over de meest uiteenlopende onderwerpen op hun Entertainment & Lifestyleblog. Lekker ontspannen leesvoer over van alles en nog wat. Een echte aanrader wat ons betreft!

Onlangs hebben Elke & Robin het wimperserum van Aphro Celina getest en hun bevindingen in een leuke post op hun website & facebookpagina geplaatst.

Benieuwd wat zij er van vinden? Klik dan op onderstaande afbeelding om naar de blog te gaan!

 

blog - bloggers - ac

 

Ben jij naar aanleiding van deze blog ook overtuigd en wil je gaan voor lange & volle wimpers? Bestel dan snel het Aphro Celina Wimperserum voor € 49,90 bij Wimperwensen.

 

Beautylab.nl

Afgelopen week verscheen er een blog/vlog van Beautylab.nl over de Godefroy wenkbrauwverf. De mooie Serena heeft de super eenvoudige en complete Instant Eyebrow Tint Kit van Godefroy getest en hierover een blog/vlog op haar website & facebookpagina geplaatst.

We waren al overtuigd van dit geweldige product en het prachtige resultaat bij Serena bevestigd dit maar weer!

Dat niet alleen wij onder de indruk waren van dit resultaat bleek wel uit de vele bestellingen die n.a.v. deze blog werden geplaatst. Zoveel zelfs dat bepaalde kleuren tijdelijk uitverkocht zijn. Geen reden voor paniek dames, want een nieuwe voorraad is besteld en zal ergens begin deze week binnenkomen. 

Heb jij haar blog/vlog nog niet gezien? Klik dan op onderstaande afbeelding!

 

 blog - blogger - godefroy

 

De Godefroy wenkbrauwverf is verkrijgbaar in 5 kleuren en in twee groottes. De consumentenverpakking met alle benodigdheden voor 4 verfbeurten kost € 7,95 en de professionele verpakking voor 20 verfbeurten kost € 12,95. In de laatste verpakking zit tevens ook een handige penseel voor het aanbrengen van de verf.

Voordat je aan de slag gaat met de verf is het wellicht handig dat je onze blog met Tips & Tricks over het gebruik van deze wenkbrauwverf eventjes leest.

 

Geef een reactie