Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

Beauty Trade Special

Een kleine impressie van 3 dagen beurs in Den Bosch

Van zaterdag 2 april tot en met maandag 4 april werd er in de Brabanthallen in Den Bosch de Beauty Trade Special gehouden. Ook wij waren erbij met een Aphro Celina stand. In deze blog een kleine impressie van 3 dagen beurs!

 

Aphro Celina

Vorig jaar zijn we importeur geworden van Aphro Celina. De kwalitatief hoogstaande producten van Aphro Celina vinden hun oorsprong in Duitsland en daar zijn ze reeds jaren een doorslaand succes. Dat willen we in Nederland & België natuurlijk ook bereiken! Daarom vonden we het de hoogste tijd om deze geweldige producten onder de aandacht te brengen van de Nederlandse & Belgische Beauty Professionals.

 

Beauty Trade Special 

En waar kan dat nou beter als op de beurs in Den Bosch. Hier komen beauty professionals uit heel Nederland (en België) om te kijken wat er nieuw is in de branche, interessante seminars bij te wonen en wellicht inkopen te doen.

 

Eerste keer

Het was voor ons de eerste keer dat we op een Beauty Beurs gingen staan en dus reuze spannend! Zoveel dingen om aan te denken en weken/maanden voorbereiden om alles perfect te laten verlopen! Terugkijkend op deze ervaring kunnen we concluderen dat er echt wel wat dingen waren waar we niet aan gedacht hadden, maar dat het absoluut een geslaagde introductie van Aphro Celina was! Velen van jullie hebben onze stand bezocht en gebruik gemaakt van de interessante beursaanbiedingen die we hadden.

 

 

 

Portretjes getekend door Wouter

Om wat extra's voor onze bezoekers te doen hadden we op de zaterdag bezoek van Wouter Goudswaard. Onze huistekenaar en 'vader' van Cat & Bella portretteerde velen van jullie met 'lange' wimpers! Hieronder kun je hem aan het werk zien. Ben je benieuwd naar meer werk van Wouter klik dan hier.

 

 

#aphrocelina #BTs16

Geef een reactie