Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Beauty & Fashion Trends

De looks voor lente & zomer 2016!

De beauty & fashion trends voor lente en zomer worden gekenmerkt door kleur. Veel blauw/groen- en rood/roze/oranjetinten. Deze worden gecombineerd met wat neutralere kleuren zoals zachtgeel, beige, camel en grijs/zwart.

 

Rood/roze/oranjetinten

Zowel voor kleding als voor make-up komen deze tinten veel voor deze lente en zomer. Variërend van zacht/oudroze tot felrood en vele tinten die daar tussen zitten. Deze kleuren kunnen onderling gecombineerd worden of met een blauw/grijs- of zwarttint. De mode is vrouwelijk & comfortabel. Er wordt veel gebruik gemaakt van soepelvallende stoffen.

 

 

Haartrends

We zien diverse haartrends die geïnspireerd zijn op de 60- en 70-er jaren, zoals bijvoobeeld de beehive. Belangrijk in ieder geval is dit seizoen volume boven op het hoofd te creëren. Wat nog steeds trend is is de boblijn en haren in de kleur ijsblond (bijna wit). Ook kleur mag voor de haren gebruikt worden. Dit kan in een bij de mode bijpassende tint of een subtiele kleurovergang (geen dip dye).

 

zwart-peach

 

Blauw/groentinten

Er is blauw in vele varianten te zien in het modebeeld. Ook voor de oogmake-up is blauw weer helemaal hot. Het blauw wordt veel gecombineerd met groentinten. Ook hier weer aangevuld met meer neutrale kleuren zoals zachtgeel, beige/camel of grijs/zwarttinten.

 

 

Make-up

In de make-up zien we in grote lijnen 2 trends. Allereerst is er nog steeds de nude look. Deze look blijft uitermate populair is geschikt voor bijna iedere gelegenheid. De andere trend is om alles uit de kast te halen. Bij de kapsels die geïnspireerd zijn op de 60- en 70-er jaren hoort natuurlijk ook een bijpassende make-up. Hierbij kun je denken aan veel kleur en flink geaccentueerde ogen met lange wimpers, veel eyeliner en mooi verzorgde & gestileerde wenkbrauwen. Vergeet zeker niet om je lippen te stiften en je nagels te lakken in een kleurtje!

 

groen-geel

 

Leef je uit

Er is voor ieder wel een kleurtje of een stijl die je aanspreekt, dus experimenteer en vindt de look die bij jou past. Wil je graag advies over make-up en/of onze producten dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Stuur ons gerust een berichtje!

 

camel-blauw

3 gedachten over “Beauty & Fashion Trends”

Geef een reactie