Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

Make-up Trends voorjaar 2016

Big, Bold & Beautiful

Dit voorjaar mag er weer kleur gebruikt worden in de (oog)make-up. Naast de vertrouwde naturel look, kun je dit voorjaar helemaal los gaan met kleur!

 

Big

Wenkbrauwen zijn nog steeds hot en zijn nadrukkelijk in het modebeeld aanwezig. De grote & volle wenkbrauwen blijven, maar wel mooi gestileerd. Ook de lippen worden weer flink geaccentueerd met opvallende kleuren lippenstift!

 

rode lippen

 

 

Bold

Op de catwalks van alle grote modehuizen was er make-up in vele gedurfde kleuren. De ogen waren opgemaakt in alle kleuren van de regenboog en voor de lippen werd er veel rood gebruikt. Je kan dit voorjaar dan ook niet achterblijven; het gebruik van kleur is een absolute must!

 

Bonte Make-Up

 

 

Beautiful

De modellen droegen tijdens de shows felle kleuren oogschaduw en heel veel blauwtinten. Deze werd met harde strepen of rondom de ogen aangebracht. Wij houden toch meer van een mooi aangebrachte oogschaduw met een strakke eyeliner en natuurlijk wimpers voor de finishing touch!

 

Blauwe oogschaduw

 

 

 

Geef een reactie