Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

De Top 3 wenkbrauwverf

Welke past het beste bij jou?

In ons assortiment hebben we alleen de beste wenkbrauwverf producten opgenomen. Wat ons betreft de absolute Top 3! Welke bij jou (en je salon) past kun je zelf het beste uitmaken. Hierbij een korte beschrijving. Wil je meer informatie, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.  

Refectocil Classic

Deze verf is de absolute marktleider op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf. Ze hebben maar liefst 9 verschillende kleuren en deze zijn onderling ook nog eens te mengen. Hierdoor kun je vele variaties maken. Hier is uiteraard wel enige oefening voor nodig! De kleuren verf zijn los verkrijgbaar of als onderdeel van een voordelige Starter Set!

Refectocil heeft verder een zeer uitgebreid assortiment accessoires voor het verven van wimpers & wenkbrauwen. Denk hierbij aan een olievrije oogmake-up remover, afdekcrème, losse oxidant/ontwikkelcrème, penseeltjes e.d. Deze zijn uiteraard ook te gebruiken in combinatie met een andere verf.

Refectocil Classic

 

Refectocil Sensitive

Wil je graag met natuurlijke producten in je salon werken of heb je bijvoorbeeld klanten die gevoelige ogen en/of huid hebben? Dan is de nieuwe Sensitive lijn van Refectocil iets voor jou. De producten op basis van plantenextracten zijn super makkelijk aan te brengen en in 4 basiskleuren verkrijgbaar. Deze verf gebruik je in combinatie met de speciale developer gel. De kleuren zijn los verkrijgbaar of in een voordelige set met de developer gel en tint remover.

Refectocil Sensitive

 

Godefroy Wenkbrauwverf

Helemaal hot op dit moment is de Godefroy wenkbrauwverf (niet geschikt voor het verven van wimpers). Deze wenkbrauwverf zit verpakt in handige kits met daarin alle benodigdheden, zoals de pigment (in afgemeten capsules), developer/oxidant en een mengschaaltje. In de professionele verpakking zit tevens een penseel.  Verkrijgbaar in 5 kleuren en in 2 formaten (consumentenverpakking voor 4 verfbeurten en professionele verpakking voor 20 verfbeurten). Deze verf is heel gemakkelijk & snel in het gebruik en uitermate geschikt voor salons die niet zo vaak wenkbrauwen verven.

Godefroy professional

 

Geef een reactie