Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

De Perfecte Party Make-up

Tips voor een feestelijke look!

Nog ruim een week en dan is het kerstmis. Tijd dus om te zorgen dat je alles in huis hebt, zoals kado's, kleding en niet te vergeten make-up om het geheel af te maken.

Hier enkele tips voor een Perfecte Party Make-up:

♦ Zorg voor een goed gereinigd gezicht voordat je begint.

♦ Breng een dagcrème aan en laat deze eventjes intrekken.

♦ Begin met een primer, hierdoor blijft je make-up veel langer en mooier zitten.

♦ Camoufleer vervolgens de oneffenheden in je gezicht met een concealer (nooit een te donkere kleur gebruiken).

♦ Dan breng je de foundation aan. Om de juiste kleur foundation te kiezen kun je deze het beste testen op je kaaklijn (overgang van hals naar gezicht). Als je de foundation met je vingers aanbrengt laat deze zich goed verspreiden. Maar je kunt hiervoor natuurlijk ook een sponsje of kwast gebruiken.

♦ Gebruik vervolgens een laagje poeder (bij voorkeur transparant) aan op je voorhoofd, wangen, neus en kin om je make-up te fixeren. Eventueel nog een blush aanbrengen.

♦ Neem een kleine pauze voordat je de rest van je make-up aanbrengt. In de tussentijd kun je bijvoorbeeld al je haar of je nagels doen.

♦ Je gaat verder met je wenkbrauwen. Deze kun je op verschillende manieren accentueren: met een wenkbrauwpoeder, een (mechanical) potlood of met een pomade. Gebruik je een wenkbrauwpoeder dan is het verstandig om eerst een white stick aan te brengen. Hierdoor blijft het wenkbrauwpoeder goed en lang hechten. Om de wenkbrauwen in model te brengen/houden is een wenkbrauwgel heel handig.

wenkbrauwmakeup

♦ Vervolgens breng je oogmake-up aan. Voor de feestdagen zijn de (subtiele) Smokey Eyes nog steeds favoriet. Met de Smokey Eyes kit van Christian is het echt niet zo moeilijk en heb je alle kleurtjes die je nodig hebt in een mooi compact doosje. De kleuren die voor bovenstaande make-up gebruikt zijn, kun je vinden in de bruine kit.

Smokey Eyes Kit

♦ Breng eyeliner en mascara aan.

♦ En als finishing touch mogen we natuurlijk niet de echte eyecatchers vergeten: nepwimpers. Ze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar bij Wimperwensen, dus er zit altijd wel iets bij voor je! Ben je nog niet ervaren in het aanbrengen van wimpers, gebruik dan een handige applicator. In onze Deluxe Packs heb je meteen 2 paar wimpers, lijm en een applicator. Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan!

nepwimpers

♦ Je lippen komen als laatste aan de beurt. Hier kun je een opvallende lippenstift op aanbrengen, maar als je je ogen al flink hebt geaccentueerd is het ook prachtig om bijvoorbeeld alleen een beetje lipgloss te gebruiken.

Heb je nog vragen dan kun je die natuurlijk altijd mailen naar [email protected]

Veel plezier en hele fijne feestdagen gewenst door het Wimperwensen team!

Ben jij een professional en wil je graag inkopen tegen aantrekkelijke prijzen? Maak dan een account aan en mail ons je KVK- en BTW-nummer. Wij zetten je account om in een Pro-account en zodra je van ons een bevestiging hebt ontvangen kun je gebruik maken van alle voordelen & kortingen!

Geef een reactie