Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Vriendin Metamorfose

Met Marie-José Cosmetics Wenkbrauwpoeder 

In het tijdschrift Vriendin van week 47 staat weer een geweldige metamorfose, verzorgd door o.a. visagiste Angelique Doppenberg en kapper Corné.

Marieke heeft een prachtige nieuwe look gekregen en op haar verzoek wilde ze graag een naturelle make-up. Haar wenkbrauwen zijn prachtig geaccentueerd met ons Marie-José Cosmetics Wenkbrauwpoeder. Dit professioneel wenkbrauwpoeder is bij Wimperwensen te koop in 11 verschillende kleuren. Er is er dus altijd eentje die perfect bij jou past!

vriendin

Ben jij een professional en wil je het Marie-José Cosmetics wenkbrauwpoeder (of andere producten) graag inkopen tegen aantrekkelijke prijzen? Maak dan een account aan en mail ons je KVK- en BTW-nummer. Wij zetten je account om in een Pro-account en zodra je van ons een bevestiging hebt ontvangen kun je gebruik maken van alle voordelen.

Geef een reactie