Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

Ardell @ Victoria's Secret Fashion Show 2015

De make-up van de Angels!

Vorige week was het weer zover: de Victoria's Secret Fashion Show vond plaats. Een gebeurtenis waar veel dames (en zeker ook heren) naar uit hebben gekeken! Op 8 december zal deze show worden uitgezonden op tv en kunnen we er allemaal van genieten. Kun je niet meer wachten, kijk dan eens op op de website van Vogue voor foto's en leuke info over de show.

De Victoria's Secrets Angels zagen er prachtig uit in hun mooie creaties. Maar wat te denken van die make-up?! De visagisten hebben o.a. gebruik gemaakt van de wimperplukjes van Ardell om de dames een nog mooiere oogopslag te geven. Een eenvoudige manier met een groots resultaat! Zie hieronder enkele artikelen over de looks van de angels.

Ardell runway 1 Ardell runway 2

Deze wimperplukjes (en nog veel meer mooie producten van o.a. Ardell) kun je zeer voordelig kopen bij Wimperwensen.

Ben je een professional en wil je graag inkopen tegen aantrekkelijke prijzen? Maak dan op onze website een Pro-account aan en profiteer van alle voordelen.

Geef een reactie