Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Het adres voor Professionals!

Topvisagiste gebruikt onze blauwe demi-wispies

Wimperwensen heeft een zeer uitgebreid assortiment nepwimpers en daar maken reeds vele professionele visagisten gebruik van. Zo ook Angelique Doppenberg, die onder andere voor Rimmel London heeft gewerkt en metamorfoses voor het tijdschrift Vriendin verzorgt.

Bij een opdracht voor een modeshow werd er gekozen voor accenten, make-up en nagellak in de kleur blauw. Ook in die kleur kun je natuurlijk bij ons wimpers vinden! Angelique koos voor de Salon Perfect Demi-Wispies in de kleur Navy (blauw). Weer eens wat anders als de reguliere zwarte wimpers. Wat een mooi resultaat!

Ben jij ook een professional en wil je graag inkopen tegen aantrekkelijke prijzen? Maak dan een account aan en mail ons je KVK- en BTW-nummer. Wij zetten je account om in een Pro-account en zodra je van ons een bevestiging hebt ontvangen kun je gebruik maken van alle voordelen.

Geef een reactie