Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

Wimperserums

Lange & volle wimpers in 6 weken?!

We waren (ook) sceptisch over de werking van wimperserums. Maar toen onze Marie-José ruime tijd geleden van een leverancier de BeautyLash Growth Booster kado kreeg, was ze nieuwsgierig genoeg om het toch eens te proberen!

Spectaculair resultaat

In haar achterhoofd had ze het idee dat nu wellicht bewezen zou worden dat het allemaal een fabel is en mensen menen te geloven dat het werkt en dus ook daadwerkelijk resultaten (denken te) zien. Dat zou haar echter niet gebeuren, een voor en na foto levert het bewijs. Maar dus een ander bewijs dan ze dacht te verkrijgen!

wimperserums2

Et voila, zie het resultaat na zestien weken trouw gebruik. Ze was zeer aangenaam verrast.

Inmiddels hebben we ook het M2 Lashes Eyelashes Activating Serum en het Aphro Celina Eyelash Serum getest. Allemaal met even spectaculaire resultaten en wij kunnen dan ook zeggen dat we razend enthousiast zijn over de wimperserums!

 

Hoe werkt het?

Het serum activeert de haarwortels, de celdeling, de natuurlijke groei van de wimpers wordt gestimuleerd. Omdat de levensduur (groeifase) van de wimpers wordt verlengd, het uitvallen wordt vertraagd en de groei van nieuwe wimpers wordt gestimuleerd, groeien de nieuwe wimpers al vóórdat de "oude" wimpers zijn uitgevallen. En dat betekent dus extra lengte én extra volume. Dus ja, wat wordt beloofd is ook echt waar. Wimpers worden langer, voller, sterker, glanzender en vaak ook nog eens donkerder van kleur.

 

Aanbrengen van het serum

Je brengt het serum elke avond aan op schone en droge wimpers. Dit doe je zoals een eyeliner bij de haarwortel (alleen) aan de bovenkant van je oog. De eerste dagen kan het zijn dat je oogleden warm worden, een tintelend gevoel. Dat is geen reden voor paniek, maar dat hoort juist zo. Het serum stimuleert de bloedsomloop waardoor het warme gevoel ontstaat. Na een paar dagen wordt dat minder. Als je allergische reacties krijgt, moet je niet met het serum doorgaan, dat spreekt voor zich!

oog wimperserum

Eindconclusie

Er waren bij ons allemaal na vier tot zes weken al behoorlijke resultaten zichtbaar en uiteindelijk kan een serum je wimpers wel 2 tot 3 mm verlengen. De aanschaf van een serum lijkt een flinke uitgave. Maar aangezien je met de meeste serums 3 tot 4 maanden kunt doen, valt het uiteindelijk reuze mee!