Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Wimperpermanent

 

Zes weken lang prachtig gekrulde wimpers!

Ben jij iedere dag in de weer met je wimperkrultang om je wimpers gekruld te krijgen? Bespaar je die tijd en moeite en ga voor een wimperpermanent. Tot wel 6 weken lang prachtig gekrulde wimpers. En als je daarbij ook nog je wimpers verft of laat verven dan heb je er geen omkijken meer naar!

 

Natuurlijk effect

Het effect van een wimperpermanent is heel natuurlijk. En doordat er rollertjes in verschillende diktes worden meegeleverd, is deze methode van wimpers krullen zelfs geschikt voor korte wimpers. Hoe korter de wimpers, hoe kleiner het rollertje dat je dient te gebruiken voor een optimaal effect.

Voor en na

 

Wimperpermanent & wimpers verven

Wil je je wimpers ook (laten) verven, dan moet je eerst de wimperpermanent (laten) zetten en daarna pas (laten) verven. De verftijd (direct na de wimperpermanent) bedraagt dan nog slechts 2 minuten! Deze combinatie is zeker een aanrader als je niet iedere dag aan de slag wilt met mascara en wimperkruller, maar toch een mooie oogopslag wilt hebben!

Refectocil wimper- en wenkbrauwverf

 

Verzorging voor je wimpers

Door de verzorgende ingrediënten zoals collageen en cysteine is de RefectoCil Wimpermanent een mild product, dat er voor zorgt dat je wimpers er na de behandeling verzorgd uitzien. Wil je het effect van de wimperpermanent zo lang mogelijk behouden en je wimpers verzorgen, dan adviseren wij het gebruik van de Refectocil Long Lash Gel.

Voor schoonheidssalons die wimperpermanent of verfbehandelingen van wimpers en/of wenkbrauwen aanbieden is dit een ideaal verkoopproduct. Met een Pro-account kun je dit product tegen aantrekkelijke inkoopprijzen aankopen.

Refectocil LongLash Gel

 

Voorbereiding

Voordat je aan de slag gaat is het zeer belangrijk dat je wimpers schoon en vetvrij zijn. RefectoCil heeft hiervoor ideale en gunstig geprijsde producten zoals:

- olievrije oogmake-up remover voor het schoonmaken van de wimpers - saline solution voor het vetvrij maken van de wimpers - siliconen pads voor het afdekken van de huid onder de ogen

Refectocil Eye make-up remover Refectocil Saline Solution

 

Startsets

We hebben 2 verschillende RefectoCil Wimperpermanent Startsets. Er is een uitgebreide startset met instructie-DVD, die geschikt is voor 54 toepassingen. Tevens is er een kleine Startset voor 18 toepassingen verkrijgbaar.

Refectocil Wimperpermanent Startset - 54 toepassingen Refectocil Wimperpermanent Startset - 18 toepassingen

 

Hoe breng je wimperpermanent aan?

Wil je meer info over het aanbrengen van een wimperpermanent? Kijk dan eens naar dit filmpje. Hier wordt heel duidelijk getoond hoe het in zijn werk gaat!