Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Wimperwensen Beauty Blog

Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

 • Stappenplan voor het 'zomerklaar maken' van wimpers en wenkbrauwen!

   
  Binnenkort dan barsten de zomervakanties voor de meesten van ons weer los. Een heerlijke tijd om lekker er op uit te gaan en je eventjes nergens druk over te maken. Maar ben je er al klaar voor? Nu is de ideale tijd om voorbereidingen te treffen, zodat je straks onbekommerd en verzorgd kunt genieten van het mooie weer!

  STAP 1
  Start nu met het dagelijks aanbrengen van een wimper- en wenkbrauwserum. Je wimpers en wenkbrauwen zijn dan in topconditie als de vakantie begint. Binnen 6 weken zijn je wimpers langer, voller en dikker en binnen 2 maanden zien je wenkbrauwen er mooi vol, dik en verzorgd uit.

  ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

  Heb je donkere haren dan zullen je wimpers en wenkbrauwen echte 'eyecatchers' zijn als ze de gewenste lengte/dikte hebben bereikt. Voor de dames (en heren) onder ons met een lichtere haarkleur is er geen nood aan de man. Ook hiervoor zijn diverse mogelijkheden om je ogen extra te accentueren.

  ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

  STAP 2
  Laat je (inmiddels lange en volle) wimpers en wenkbrauwen verven bij je schoonheidsspecialiste of ga zelf aan de slag. In ons assortiment hebben we diverse soorten wimper- en wenkbrauwverf. Ook zijn er complete kits waarmee je op een eenvoudige manier je wenkbrauwen (en wimpers) kunt verven.

  ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

  STAP 3
  Nu je wimpers langer zijn, zijn ze uitermate geschikt om te krullen. Dit kan met een wimperpermanent (Eyelash Curl) of een wimperkrultang. Dit voor een nog uitbundiger resultaat!

  ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

  STAP 4
  Gebruik een conditioner voor wimpers en wenkbrauwen om ervoor te zorgen dat ze er prachtig (geverfd en gekruld) blijven uitzien. Vergeet ook niet om 2 tot 3 maal per week het wimper- en/of wenkbrauwserum aan te brengen om de gewenste lengte/dikte te behouden.

  ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

  STAP 5
  We hebben diverse andere oplossingen voor het kleuren van wenkbrauwen, zoals bijvoorbeelbeeld Wunderbrow semi permanente wenkbrauwgel, wenkbrauwpomade, wenkbrauwpoeders en wenkbrauwpotloden. Ook hebben we een Brow Building Fiber Gel in 4 verschillende kleuren. Hiermee creëer je naast kleur ook nog meer volume.

  ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼ ☼

  Heb je het stappenplan doorlopen? Dan ben jij klaar voor een zomer lang onbezorgd genieten ... 


   

 • Part 2

  Wenkbrauwpoeders

  In Part 2 komen de wenkbrauwpoeders aan bod. We hebben twee merken wenkbrauwpoeders (Marie-José Cosmetics en Christian Faye) in ons assortiment en ik heb ze beide getest voor jullie.
  Lees verder

 • Part 1

  Ardell Brow Pomade

  Omdat veel mensen graag willen weten wat het resultaat is bij het gebruik van diverse (wenkbrauw)producten, heb ik ze voor jullie uitgetest. In Part 1 mijn bevindingen over het gebruik van de Ardell Brow Pomade.
  Lees verder

 • Bloggers ♥ Beauty

  Producten van Wimperwensen in 2 populaire blogs!

  Afgelopen weken werden 2 van onze producten getest in de populaire blogs/vlogs Popcorn & Pumps & Beautylab.nl. Hieronder een kleine impressie hiervan.
  Lees verder

 • Godefroy Instant Eyebrow Tint

  Tips & Tricks voor perfect geverfde wenkbrauwen

  Sinds een tijdje verkoopt Wimperwensen de Amerikaanse wenkbrauwverf Godefroy. Deze is inmiddels zo populair en er komen geregeld vragen over. Dus vandaar deze blog met tips & tricks over het verven met Godefroy!
  Lees verder

 • Beauty & Fashion Trends

  De looks voor lente & zomer 2016!

  De beauty & fashion trends voor lente en zomer worden gekenmerkt door kleur. Veel blauw/groen- en rood/roze/oranjetinten. Deze worden gecombineerd met wat neutralere kleuren zoals zachtgeel, beige, camel en grijs/zwart. Lees verder

 • De Perfecte Party Make-up

  Tips voor een feestelijke look!

  Nog ruim een week en dan is het kerstmis. Tijd dus om te zorgen dat je alles in huis hebt, zoals kado's, kleding en niet te vergeten make-up om het geheel af te maken.

  Lees verder
 • Vriendin Metamorfose

  Met Marie-José Cosmetics Wenkbrauwpoeder 

  In het tijdschrift Vriendin van week 47 staat weer een geweldige metamorfose, verzorgd door o.a. visagiste Angelique Doppenberg en kapper Corné.

  Lees verder
 • Het adres voor Professionals!

  Topvisagiste gebruikt onze blauwe demi-wispies

  Wimperwensen heeft een zeer uitgebreid assortiment nepwimpers en daar maken reeds vele professionele visagisten gebruik van. Zo ook Angelique Doppenberg, die onder andere voor Rimmel London heeft gewerkt en metamorfoses voor het tijdschrift Vriendin verzorgt.

  Lees verder
 • Wenkbrauw historie

  Trends door de jaren heen

  Wenkbrauwen mogen tegenwoordig weer gezien worden. Ze kunnen niet breed en vol genoeg zijn! Dat dat echter niet altijd het geval is geweest kun je lezen en zien in dit artikel met wenkbrauwtrends uit de vorige en deze eeuw. Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2