Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

Wimperwensen Beauty Blog

Alles voor de wimper- en wenkbrauwstylist

 • Part 2

  Wenkbrauwpoeders

  In Part 2 komen de wenkbrauwpoeders aan bod. We hebben twee merken wenkbrauwpoeders (Marie-José Cosmetics en Christian Faye) in ons assortiment en ik heb ze beide getest voor jullie.
  Lees verder

 • Part 1

  Ardell Brow Pomade

  Omdat veel mensen graag willen weten wat het resultaat is bij het gebruik van diverse (wenkbrauw)producten, heb ik ze voor jullie uitgetest. In Part 1 mijn bevindingen over het gebruik van de Ardell Brow Pomade.
  Lees verder

 • Bloggers ♥ Beauty

  Producten van Wimperwensen in 2 populaire blogs!

  Afgelopen weken werden 2 van onze producten getest in de populaire blogs/vlogs Popcorn & Pumps & Beautylab.nl. Hieronder een kleine impressie hiervan.
  Lees verder

 • Godefroy Instant Eyebrow Tint

  Tips & Tricks voor perfect geverfde wenkbrauwen

  Sinds een tijdje verkoopt Wimperwensen de Amerikaanse wenkbrauwverf Godefroy. Deze is inmiddels zo populair en er komen geregeld vragen over, dus vandaar deze blog met tips & tricks over het verven met Godefroy!
  Lees verder

 • Beauty Trade Special

  Een kleine impressie van 3 dagen beurs in Den Bosch

  Van zaterdag 2 april tot en met maandag 4 april werd er in de Brabanthallen in Den Bosch de Beauty Trade Special gehouden. Ook wij waren erbij met een Aphro Celina stand. In deze blog een kleine impressie van 3 dagen beurs!
  Lees verder

 • Beauty & Fashion Trends

  De looks voor lente & zomer 2016!

  De beauty & fashion trends voor lente en zomer worden gekenmerkt door kleur. Veel blauw/groen- en rood/roze/oranjetinten. Deze worden gecombineerd met wat neutralere kleuren zoals zachtgeel, beige, camel en grijs/zwart. Lees verder

 • Make-up Trends voorjaar 2016

  Big, Bold & Beautiful

  Dit voorjaar mag er weer kleur gebruikt worden in de (oog)make-up. Naast de vertrouwde naturel look, kun je dit voorjaar helemaal los gaan met kleur! Lees verder

 • De Top 3 wenkbrauwverf

  Welke past het beste bij jou?

  In ons assortiment hebben we alleen de beste wenkbrauwverf producten opgenomen. Wat ons betreft de absolute Top 3! Welke bij jou (en je salon) past kun je zelf het beste uitmaken. Hierbij een korte beschrijving. Wil je meer informatie, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Lees verder

 • De Perfecte Party Make-up

  Tips voor een feestelijke look!

  Nog ruim een week en dan is het kerstmis. Tijd dus om te zorgen dat je alles in huis hebt, zoals kado's, kleding en niet te vergeten make-up om het geheel af te maken.

  Lees verder
 • Vriendin Metamorfose

  Met Marie-José Cosmetics Wenkbrauwpoeder 

  In het tijdschrift Vriendin van week 47 staat weer een geweldige metamorfose, verzorgd door o.a. visagiste Angelique Doppenberg en kapper Corné.

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2