Wimperwensen.com wordt Marie-Jose.co!

Beauty Trade Festival

 

Najaarsbeurs

De najaarsbeurs, die van 16 t/m 18 september 2017 zal plaatsvinden in Utrecht, heeft een nieuwe naam: Beauty Trade Festival. De Jaarbeurs wordt omgetoverd tot een spectaculair beauty festival terrein. Het wordt een event 3.0 waar je in een nazomersfeer inspiratie en kennis kunt opdoen. Natuurlijk kun je je ook oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen in de beautybranche en inkopen doen voor de komende drukke maanden. Een perfecte kick-off van je nieuwe beauty seizoen!

 

Onze stand

Wimperwensen zal op de beurs aanwezig zijn met een Aphro Celina (eyelash, eyebrow & hair serums) en Marie-José & Co (wenkbrauwproducten) stand. Ons standnummer is: 1 J 040. Ook nu met weer interessante beursaanbiedingen en de primeur van een spectaculair nieuw product. Het is dan ook zeker de moeite om even langs te komen!

 

Aphro Celina Marie-José & Co

 

Aanbiedingen

Houdt onze nieuwsbrieven en social media (facebook & instagram) in de gaten voor de laatste nieuwtjes en onze speciale beursaanbiedingen!

 

Beauty Professionals

Het Beauty Trade Festival is een vakbeurs voor actieve beautyprofessionals zoals schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, pedicures, nagelstylisten, visagisten, kappers, ondernemers/medewerkers van wellness en afslankinstituten.

Meer info over de beurs en het bestellen van toegangskaarten is te vinden op: www.beautytradefestival.nl